Wouter Hoeffnagel - 01 september 2024

Overname van Copperleaf Technologies door IFS afgerond

IFS maakt bekend de overname van Copperleaf Technologies te hebben afgerond. Copperleaf is een internationale speler op het gebied van beslissingsanalyse.

Overname van Copperleaf Technologies door IFS afgerond image

Het bedrijf wil met de overname van Copperleaf zijn groeistrategie ondersteunen en wereldwijd uitbreiden in sectoren met veel assets. IFS wil de oplossingen van Copperleaf voor kapitaalinvesteringen uitbreiden naar nieuwe markten en regio's. Ook wil het zijn capaciteiten op het gebied van asset management en positie als aanbieder van complete end-to-end oplossingen voor asset lifecycle management versterken.

Mark Moffat, CEO van IFS, zegt: “Deze overname is een belangrijke stap in de ontwikkeling van besluitvorming binnen de sectoren die IFS bedient. Door de beslissingsanalyse van Copperleaf te combineren met de bedrijfsoplossingen van IFS, kunnen bedrijven succesvoller geïnformeerde, real-time beslissingen nemen. Dit geeft hen een sterk concurrentievoordeel, zodat ze met vertrouwen en veerkracht door de huidige complexe en dynamische economie kunnen navigeren.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!