Witold Kepinski - 02 september 2024

Scale MSP B.V.: Nieuwe joint venture versterkt MSP-markt in Benelux

MSP Mentor b.v. en de Duitse partner scale MSP GmbH hebben de lancering aangekondigd van hun nieuwe joint venture: Scale MSP B.V. Deze strategische samenwerking heeft als doel de positie van beide bedrijven op de Benelux-markt verder te versterken en ICT-dienstverleners in de regio nog efficiënter van softwareoplossingen te voorzien.

Scale MSP B.V.: Nieuwe joint venture versterkt MSP-markt in Benelux image

Krachtenbundeling voor optimale ondersteuning

Door de krachten te bundelen, combineert Scale MSP B.V. de diepgaande MSP-expertise van MSP Mentor met de jarenlange ervaring van scale MSP GmbH in softwaredistributie voor Managed Services. "Met deze joint venture brengen we het beste van beide werelden samen," aldus Johan Bakker, Managing Director van scale MSP en MSP Mentor. "Partners kunnen rekenen op de best mogelijke ondersteuning, aangevuld met een breed portfolio afgestemd op Managed Services en kant-en-klare contractmodellen."

Innovatief marktportaal voor ICT-dienstverleners

Een belangrijk onderdeel van deze nieuwe onderneming is het innovatieve marktportaal. Dit portaal biedt ICT-dienstverleners eenvoudige toegang tot een uitgebreid scala aan softwareoplossingen, waardoor ze hun aanbod kunnen optimaliseren en hun concurrentiepositie kunnen versterken.

Voordelen voor ICT-dienstverleners:

  • Branchespecifieke focus: Expertise volledig afgestemd op de specifieke behoeften van de branche.
  • Grondige marktkennis: Verkoopteam met uitgebreide ervaring en diepgaand begrip van de MSP-markt.
  • Praktische demonstraties: Live-demo's van alle producten uit het assortiment.
  • Technische en inhoudelijke expertise: Volledige ondersteuning op alle vlakken.
  • Ondersteuning bij portfoliobeheer: Hulp bij het integreren van nieuwe diensten en advies op maat.

Versterking van de marktpositie

Met de oprichting van Scale MSP B.V. zetten beide bedrijven een belangrijke stap in het verder verbeteren van hun dienstverlening. "We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons in staat stelt om de ICT-dienstverleners in de Benelux nog beter van dienst te zijn en onze slagkracht in de markt te vergroten," aldus Stefan Steuer, Managing Director van scale MSP en Fokus MSP.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!