Witold Kepinski - 02 september 2024

moveXM breidt uit naar Nederland en versterkt positie in CXM-markt

moveXM, een Duitse SaaS-provider voor Customer Experience Management (CXM), heeft vandaag bekendgemaakt dat het Inceptivize BV heeft overgenomen. Met deze overname zet moveXM een belangrijke stap in zijn expansie naar de Nederlandse markt en versterkt het zijn positie als toonaangevende speler in de CXM-sector.

moveXM breidt uit naar Nederland en versterkt positie in CXM-markt image

Inceptivize, gespecialiseerd in feedbackmanagement voor woningbouwcorporaties, brengt een schat aan kennis en ervaring mee naar de moveXM-groep. Door de krachten te bundelen kunnen beide bedrijven klanten in de sociale woningbouwsector nog beter van dienst zijn met innovatieve CXM-oplossingen.

Synergie tussen moveXM en Inceptivize

De overname van Inceptivize biedt tal van voordelen voor klanten van beide bedrijven:

  • Uitgebreid aanbod: Klanten profiteren van een nog breder scala aan CXM-oplossingen, waaronder geavanceerde feedbackmanagement, AI-powered analytics en diepgaande consultancy.
  • Versterkte marktpositie: De gecombineerde expertise van moveXM en Inceptivize zorgt voor een nog sterkere positie in de CXM-markt, waardoor klanten kunnen rekenen op een betrouwbare en innovatieve partner.
  • Sectorspecifieke oplossingen: Door de focus op de sociale woningbouwsector kunnen klanten in deze branche profiteren van op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Internationale groei

"We zijn erg enthousiast over deze overname," aldus Holger von Seherr-Thoß, CEO van moveXM. "Inceptivize is een perfect passende aanvulling op onze groep. Samen kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij het verbeteren van de klanttevredenheid en het realiseren van duurzame groei."

Lars van 't Hoenderdaal, Managing Partner bij Pride Capital Partners, dat beide bedrijven ondersteunt, voegt hieraan toe: "Deze overname is een belangrijke mijlpaal voor moveXM en onderstreept onze ambitie om een toonaangevend CXM-platform in Europa te bouwen."

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!