Witold Kepinski - 31 augustus 2024

Bybit versterkt aanwezigheid in Nederland met nieuw kantoor in Amsterdam

De wereldwijd bekende cryptocurrency exchange Bybit heeft officieel haar intrede gedaan op de Nederlandse markt met de opening van een nieuw kantoor in Amsterdam. Deze strategische zet, in samenwerking met SATOS, onderstreept Bybit's ambitie om een bloeiend en compliant crypto-ecosysteem in Nederland te stimuleren.

Bybit versterkt aanwezigheid in Nederland met nieuw kantoor in Amsterdam image

Het nieuwe kantoor, specifiek gericht op Nederlandse gebruikers, biedt een volledig gelokaliseerde ervaring inclusief Nederlandse taalondersteuning en diensten die naadloos aansluiten bij de behoeften van de Nederlandse cryptocommunity.

Feestelijke opening met speciale gasten

De opening van het kantoor werd gevierd met een groot evenement, waarbij diverse prominente gasten aanwezig waren, waaronder Christian Horner, directeur en CEO van het Oracle Red Bull Racing Team. Ook crypto-influencers, bedrijven en leden van de Nederlandse cryptocommunity waren van de partij om deze mijlpaal te vieren. Helen, COO van Bybit, benadrukte tijdens haar toespraak de ambities van Bybit voor de Nederlandse markt, waaronder het vergroten van de naamsbekendheid en het versterken van de lokale community.

Focus op compliance, innovatie en gebruikersbescherming

Bybit hecht groot belang aan compliance, gebruikersbescherming en regelgeving binnen de Europese markt. Het bedrijf streeft naar transparantie, veiligheid en baanbrekende innovatie om Nederlandse gebruikers een betrouwbaar platform te bieden. Met de lancering van de Bybit Card in de nabije toekomst, wordt het voor gebruikers nog gemakkelijker om cryptocurrencies te gebruiken in het dagelijks leven.

Versterking van de Nederlandse cryptocommunity

Naast het aanbieden van uitstekende producten en diensten, zet Bybit zich ook in voor het educatieve aspect van cryptocurrencies. Door middel van webinars, workshops en community-evenementen wil Bybit de kennis en het begrip van cryptocurrencies onder de Nederlandse bevolking vergroten.

Snelle groei en toekomstvisie

Sinds de lancering heeft Bybit wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers verwelkomd. Deze snelle groei onderstreept de aantrekkingskracht van het platform. Met de opening van het kantoor in Amsterdam versterkt Bybit haar positie als een betrouwbare partner in het Nederlandse crypto-ecosysteem.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!