Witold Kepinski - 02 september 2024

Deel en SAP bundelen krachten voor efficiënter HR-management

Deel, aanbieder van een all-in-one HR en payroll platform, kondigt een nieuwe integratie aan met SAP SuccessFactors Employee Central. Deze samenwerking maakt het voor bedrijven mogelijk om hun HR- en payroll-processen aanzienlijk te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Deel en SAP bundelen krachten voor efficiënter HR-management image

Door deze integratie kunnen bedrijven nu naadloos schakelen tussen beide systemen, waardoor ze een geconsolideerd overzicht krijgen van hun personeelsgegevens. Van het onboarden van nieuwe medewerkers tot het beheren van salarisstrookjes, alle essentiële HR-processen kunnen nu vanuit één platform worden beheerd.

De belangrijkste voordelen van deze integratie zijn:

  • Eén enkele bron voor de waarheid: HR-gegevens uit SAP SuccessFactors worden automatisch gesynchroniseerd met Deel, waardoor bedrijven altijd beschikken over accurate en up-to-date informatie.
  • Geautomatiseerde processen: Het onboarden, offboarden en beheren van medewerkers wordt aanzienlijk vereenvoudigd, waardoor bedrijven tijd en kosten besparen.
  • Verbeterde besluitvorming: Door alle HR-gegevens op één plek te hebben, kunnen bedrijven beter geïnformeerde beslissingen nemen.
  • Verhoogde efficiëntie: De automatisering van processen vermindert de kans op fouten en zorgt voor een efficiënter HR-team.

Ryan Freeman, Head of Partnerships bij Deel: “We zijn verheugd om samen te werken met SAP om HR-professionals te ondersteunen bij het optimaliseren van hun processen. Door deze integratie kunnen bedrijven sneller groeien en zich richten op wat echt belangrijk is: hun medewerkers.”

Beschikbaarheid 

De integratie is per direct beschikbaar voor alle klanten die zowel Deel als SAP SuccessFactors Employee Central gebruiken. Meer informatie is te vinden in de SAP Store.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!