Witold Kepinski - 31 augustus 2024

Levi9 en ABN AMRO Clearing Bank bundelen krachten voor digitale innovatie

Levi9 Technology Services en ABN AMRO Clearing Bank hebben een strategische samenwerking aangekondigd. Deze samenwerking opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor groei, digitale innovatie en een verbeterde dienstverlening voor klanten.

Levi9 en ABN AMRO Clearing Bank bundelen krachten voor digitale innovatie image

Door de krachten te bundelen, kunnen beide bedrijven profiteren van elkaars expertise en ervaring. Medewerkers van Levi9 en ABN AMRO Clearing zullen nauw samenwerken aan diverse IT-projecten, met als doel de kwaliteit en snelheid van de dienstverlening te verhogen. Het opzetten van een nieuwe hub in Roemenië speelt hierbij een cruciale rol, aangezien dit toegang biedt tot een talentpool van hoogopgeleide IT-professionals.

Levi9 heeft een lange geschiedenis in Roemenië en heeft daar een sterke reputatie opgebouwd. De keuze voor Roemenië is gebaseerd op de beschikbaarheid van hoogwaardig IT-talent, de gunstige bedrijfsomgeving en de nauwe banden met lokale universiteiten.

Focus op kwaliteit en innovatie

Zowel Levi9 als ABN AMRO Clearing Bank staan bekend om hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Door deze samenwerking kunnen beide bedrijven hun positie in de markt verder versterken. Levi9 brengt een schat aan ervaring in softwareontwikkeling en digitale strategie mee, terwijl ABN AMRO Clearing Bank een wereldwijde speler is op het gebied van clearing, custody en financiële diensten.

Wat betekent dit voor klanten?

Voor klanten van ABN AMRO Clearing Bank betekent deze samenwerking een versnelling van de digitale transformatie en toegang tot innovatieve oplossingen. Door de expertise van Levi9 te benutten, kan ABN AMRO Clearing Bank haar klanten nog beter van dienst zijn aldus Angelina Best (foto), CEO bij Levi9: “We zijn erg trots op deze samenwerking met ABN AMRO Clearing Bank. Dit benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie en versterkt onze gevestigde expertise in de financiële sector.”

Friso Westra, CIO bij AACB: “Onze samenwerking met Levi9 versnelt onze operationele mogelijkheden en stelt ons in staat om het beste technische talent in Iași aan te trekken, waardoor we onze klanten hoogwaardige oplossingen kunnen bieden.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!