Witold Kepinski - 31 augustus 2024

Saxion University of Applied Sciences kijrgt nieuw netwerk van Axians

Axians heeft met trots het netwerk van Saxion University of Applied Sciences vernieuwd, dat op 3 juli officieel werd gelanceerd bij het IT Xpert Centre.

Saxion University of Applied Sciences kijrgt nieuw netwerk van Axians image

Tijdens het evenement werd letterlijk de stekker in het nieuwe netwerk gestopt door Johan Korpershoek (Axians) en Jan van der Boon (Saxion), wat het startschot gaf voor een toekomstbestendige digitale werk- en leeromgeving.

Het vernieuwde netwerk biedt Saxion een snel, veilig en betrouwbaar platform dat essentieel is voor de groeiende digitalisering en innovatieve technologieën binnen het onderwijs en onderzoek. Met het project "TBIT Netwerk" leverde Axians een belangrijke bijdrage aan Saxion's visie "Get Ready for a Smart World."

Duurzaam

Als symbool voor de duurzame impact van dit project hebben we een netwerkbank geplaatst op het Klimaatplein in Enschede. Daarnaast ondersteunt Saxion de aanplant van duizenden bomen in samenwerking met Trees For All.

Axians blijft ook in de toekomst een strategische partner voor het onderhoud en de optimalisatie van het netwerk, zodat Saxion zich volledig kan richten op onderwijs en onderzoek.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!