Witold Kepinski - 06 september 2024

Cloud Security Innovator of the Year 2024: Nomineer via dutchitawards.nl !

Nomineer nu in de categorie Cloud Security Innovator of the Year 2024 voor de Dutch IT Channel Awards via www.dutchitawards.nl! U maakt dan kans genomineerd te worden voor de tiende editie van de Dutch IT Channel Awards die op 13 maart 2025 in Studio 21 plaatsvindt. Het event, georganiseerd door Dutch IT Channel, is in die tijd uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement voor de IT-industrie in Nederland en brengt IT-professionals, leveranciers en partners samen om successen te vieren en nieuwe kansen te verkennen. Protinus IT is Main Event Partner Dutch IT Channel Awards.

Cloud Security Innovator of the Year 2024: Nomineer via dutchitawards.nl ! image

De Dutch IT Channel Awards 2024 zijn weer van start! Dit jaar kunnen IT-bedrijven die excelleren op het gebied van cloud security zich inschrijven voor de prestigieuze titel van Cloud Security Innovator of the Year. De jury zal bedrijven beoordelen op hun vermogen om nieuwe technologieën te benutten, bestaande oplossingen te vernieuwen en unieke services aan te bieden. Heb jij een innovatieve oplossing die de cloud veiliger maakt? Laat van je horen! Nomineer nu!

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf als Cloud Security Innovator te erkennen en te promoten. Genomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 21 oktober 2024 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 13 maart 2025 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Nomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu

Ben jij een IT-bedrijf dat de grenzen van cloud security verlegt? Dan is de Dutch IT Channel Awards 2024 de perfecte gelegenheid om jouw innovatie in de schijnwerpers te zetten. Meld je nu aan voor de categorie Cloud Security Innovator of the Year en maak kans op deze prestigieuze award. Nomineer nu!

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!