Witold Kepinski - 03 september 2024

NetApp optimaliseert VMware omgevingen met nieuwe mogelijkheden

NetApp kondigt nieuwe mogelijkheden aan die VMware Cloud Foundation-implementaties ondersteunen. Klanten kunnen NetApp-oplossingen gebruiken om hun IT-omgeving aan te passen zodat VMware-workloads efficiënt op schaal uit te voeren zijn.

NetApp optimaliseert VMware omgevingen met nieuwe mogelijkheden image

NetApp biedt klanten het volgende aan:

Uitgebreide ondersteuning voor VMware Cloud Foundation (VCF): Klanten kunnen nu hun hybride VCF-cloudomgevingen vereenvoudigen door NetApp ONTAP-software te gebruiken voor alle storagevereisten, inclusief standaard- en geconsolideerde architecturen. De nieuwste release van ONTAP Tools for VMware (OTV) ondersteunt SnapMirror active sync voor symmetrische active-active datareplicatiemogelijkheden voor NetApp-storagesystemen met VMware-workloads. SnapMirror active sync maakt efficiënter werken voor klanten mogelijk door databescherming te ontkoppelen van hun gevirtualiseerde compute en de beschikbaarheid van data te verbeteren.

Nieuwe mogelijkheden voor Azure VMware Solution (AVS): Klanten die hun vSphere workloads uitbreiden of migreren naar de cloud, kunnen nu Spot Eco van NetApp gebruiken met AVS gereserveerde instanties om het maximale uit hun implementaties te halen. Door Spot Eco te gebruiken om AVS gereserveerde instanties te beheren en tegelijkertijd Azure NetApp Files te gebruiken om dataopslag te offloaden worden de computerkosten significant verlaagd.

Verbeterde VM-optimalisatiefuncties voor NetApp Cloud Insights: NetApp introduceert Cloud Insights VM Optimization, waarmee de uitgebreide oplossing voor het optimaliseren van virtuele omgevingen, inclusief VMware, wordt uitgebreid. Cloud Insights VM Optimization biedt klanten tools om kosten te verlagen door VM-dichtheid te verhogen, storage te gebruiken met de beste prijs-prestatieverhouding en hun hele omgeving te monitoren om beschikbaarheid, prestaties en naleving van best practices voor configuratie over de hele stack te garanderen. Om klanten te helpen de compute-, geheugen- en storageresources van hun VMware-omgevingen te optimaliseren, biedt NetApp klanten ook een gratis 30-dagen proefversie van Cloud Insights om zo kosteneffectief mogelijk te migreren naar de nieuwe VMware-softwareabonnementen.

Dit aanbod volgt op de vorige maand uitgebrachte verbeteringen aan de NetApp BlueXP disaster recovery-service. Deze service biedt begeleidde workflows voor het ontwerpen en uitvoeren van geautomatiseerde disaster recovery-plannen voor VMware-workloads in hybride cloudomgevingen met onlangs toegevoegde ondersteuning voor VMFS-datastores.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!