Witold Kepinski - 03 september 2024

Incase en Microsoft bundelen hun krachten rond computer accessoires

Incase, een innovator in beschermende oplossingen voor mobiele apparaten, en Microsoft hebben vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd om een ​​nieuwe lijn computeraccessoires te lanceren. De nieuwe productlijn, Incase Designed by Microsoft, combineert het befaamde ontwerp en de functionaliteit van Incase met Microsofts toewijding aan innovatie.

Incase en Microsoft bundelen hun krachten rond computer accessoires image

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven, waarbij 30 jaar aan technologische vooruitgang van Microsoft en de tientallen jaren ervaring van Incase in het creëren van stijlvolle en functionele accessoires worden samengebracht. 

Het partnerschap heeft als doel de markt voor computeraccessoires opnieuw te definiëren door een reeks producten aan te bieden die de productiviteit, creativiteit en gebruikerservaring verbeteren.

Producten

De eerste productlijn omvat een breed scala aan toetsenborden, muizen en headsets, die allemaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne professionals en creatievelingen. Van ergonomische toetsenborden tot strakke draadloze muizen, de collectie biedt voor ieder wat wils. 

Belangrijke kenmerken van de nieuwe producten zijn:

  • Ergonomisch ontwerp: Veel producten hebben een ergonomisch ontwerp om het comfort te vergroten en de belasting bij langdurig gebruik te verminderen.
  • Draadloze connectiviteit: Verschillende opties bieden draadloze connectiviteit voor een opgeruimde werkplek.
  • Hoogwaardige materialen: hoogwaardige materialen garanderen duurzaamheid en stijl.
  • Compatibiliteit: De accessoires zijn ontworpen om naadloos te werken met Microsoft-apparaten en andere populaire besturingssystemen.
ALSO BW tm 16-10-2024 Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!