Witold Kepinski - 03 september 2024

IBM Watsonx.data en IBM Storage Scale bieden krachtige AI oplossing

IBM heeft een nieuwe, geïntegreerde oplossing gelanceerd die bedrijven in staat stelt om hun data-analyse en kunstmatige intelligentie (AI) naar een hoger niveau te tillen.

IBM Watsonx.data en IBM Storage Scale bieden krachtige AI oplossing image

Deze oplossing combineert de geavanceerde analysefuncties van IBM watsonx.data met de robuuste opslagmogelijkheden van IBM Storage Scale.

Wat biedt deze oplossing?

  • Schaalbare data-analyse: Met IBM watsonx.data kunnen bedrijven grote hoeveelheden data snel en efficiënt analyseren. De oplossing ondersteunt verschillende open-source technologieën, zoals Apache Spark en Presto, en maakt gebruik van moderne dataformaten zoals Apache Iceberg.
  • Robuuste opslag: IBM Storage Scale zorgt voor een betrouwbare en schaalbare opslagomgeving voor de data. Het biedt hoge prestaties en kan grote hoeveelheden data verwerken.
  • Geïntegreerde oplossing: De combinatie van IBM watsonx.data en IBM Storage Scale zorgt voor een naadloze integratie tussen de analyse- en opslaglaag. Dit maakt het voor bedrijven eenvoudiger om hun data-infrastructuur te beheren en te optimaliseren.
  • Toepassingen: De oplossing kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals het moderniseren van data lakes, het optimaliseren van data warehouses en het voorbereiden van data voor AI-modellen.

De steeds grotere hoeveelheid data die bedrijven verzamelen, vraagt om geavanceerde tools en platforms voor analyse en AI. IBM's nieuwe oplossing biedt bedrijven een krachtig en flexibel platform om deze uitdaging aan te gaan. Door de combinatie van IBM watsonx.data en IBM Storage Scale kunnen bedrijven hun data optimaal benutten en zo een concurrentievoordeel behalen.

Voor een gedetailleerde beschrijving van de oplossing, zie het IBM Redpaper: https://www.redbooks.ibm.com/abstracts/redp5743.html

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!