Witold Kepinski - 03 september 2024

The Digital Neighborhood koopt Consit Gruppen

The Digital Neighborhood, een groep Europese techbedrijven gespecialiseerd in Microsoft AI en Cloud, heeft vandaag bekendgemaakt dat het de Deense Microsoft Cloud services provider Consit Gruppen heeft overgenomen. Met deze strategische zet versterkt The Digital Neighborhood aanzienlijk haar positie in Noord-Europa en breidt het zijn expertise uit op het gebied van Microsoft Business Central, Dynamics 365, e-commerce en AI.

The Digital Neighborhood koopt Consit Gruppen image

Consit Gruppen, met een bewezen trackrecord van 25 jaar in het leveren van maatwerk IT-oplossingen, voegt een team van 60 ervaren IT-specialisten toe aan de familie van The Digital Neighborhood. Deze overname betekent een groei van het aantal medewerkers in Scandinaviƫ naar 550 en brengt het totale aantal klanten van The Digital Neighborhood wereldwijd op meer dan 2.700.

Synergie tussen bedrijven

De expertise van Consit Gruppen op het gebied van ERP, e-commerce en user experience vormt een waardevolle aanvulling op het bestaande portfolio van The Digital Neighborhood. Door de krachten te bundelen kunnen beide bedrijven klanten in heel Noord-Europa nog beter bedienen met een breed scala aan hoogwaardige diensten en oplossingen die aansluiten op de snel veranderende technologische en strategische behoeften.

Jean-Yves Charlier, CEO van The Digital Neighborhood, is enthousiast over de overname: "De toevoeging van Consit Gruppen aan onze groep vergroot onze kennis en marktpositie in Noord-Europa. Hun brede klantengroep en expertise in Microsoft Cloud technologie versterken ons aanbod aanzienlijk. We zijn erg blij om ze welkom te heten in onze Neighborhood."

Focus op Microsoft technologie

Zowel The Digital Neighborhood als Consit Gruppen hebben een sterke focus op Microsoft-technologie. Met deze overname versterkt The Digital Neighborhood zijn positie als een van de grootste Microsoft partners in Europa. De samenwerking tussen beide bedrijven zal leiden tot een nog betere ondersteuning van klanten op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central en AI-oplossingen.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!