Witold Kepinski - 04 september 2024

Veeam breidt zijn Data Resilience oplossing voor Microsoft 365 uit

Veeam Software, speler op het gebied Data Resilience, kondigt de release aan van Veeam Backup voor Microsoft 365 v8, die de meest uitgebreide en flexibele immutability voor Microsoft 365-gegevens biedt. Organisaties kunnen er nu voor zorgen dat hun Microsoft 365-gegevens veerkrachtig zijn door gebruik te maken van een zero-trust, multi-layered immutability-strategie. Hierdoor zijn hun back-upgegevens veilig voor mogelijke wijzigingen of verwijdering en blijft de oorspronkelijke integriteit intact. Veeam beschermt momenteel meer dan 21 miljoen Microsoft 365-gebruikers en beschermt hun kritieke Microsoft 365-gegevens waardoor hun organisatie in bedrijf blijft, wat er ook gebeurt.

Veeam breidt zijn Data Resilience oplossing voor Microsoft 365 uit image

"Het verlies van kritieke gegevens, bestanden en communicatie in Microsoft 365 is een catastrofaal scenario voor elke organisatie", aldus John Jester, CRO bij Veeam. "Daarom beschermen we vandaag de dag meer dan 21 miljoen gebruikers, meer dan welke leverancier dan ook, waardoor Veeam de leidende data resilience-oplossing voor Microsoft 365 is. Veeam Backup voor Microsoft 365 v8 zorgt ervoor dat organisaties, ondanks verwachte cyberaanvallen en dataverstoringen, direct toegang hebben tot kritieke bedrijfsinformatie om bedrijfscontinuïteit te garanderen. Deze release is nu voorzien van de meest uitgebreide back-up-immutability voor Microsoft 365 en bevat een nieuwe architectuur die is ontworpen voor efficiëntie en schaal, evenals extra ondersteuning die rechtstreeks is gebaseerd op klantverzoeken."

Veeam Backup voor Microsoft 365 v8 combineert onveranderlijke back-ups met bestaande onveranderlijke kopieën, wat totale bescherming biedt voor de back-ups van organisaties. Het biedt de flexibiliteit om back-upgegevens op te slaan op elke object storage, waaronder Azure Blob Storage, Amazon S3, IBM Cloud Object Storage of S3-compatibele storage.

Proxy Tools

Naast verbeterde immutability maakt Veeam schaalgrootte en efficiëntie van ondernemingen mogelijk met Veeam Proxy Pools. Deze architectuurupdate verhoogt de back-upverwerkingssnelheid door verkeer te verdelen over meerdere proxy's. Door de belasting intelligent te delen en onder de radar van throttling te blijven, kunnen organisaties veel betere back-upprestaties realiseren en grote organisaties met tienduizenden gebruikers efficiënt opschalen.

Op basis van reacties van klanten heeft Veeam zijn ondersteuning uitgebreid met verschillende nieuwe functies. Organisaties hebben nu de mogelijkheid om Linux-gebaseerde back-upproxy's te gebruiken, wat meer keuzes en lagere TCO biedt. Bovendien ondersteunt Veeam Backup voor Microsoft 365 v8 nu privé- en gedeelde Microsoft Teams-kanalen, wat uitgebreide bescherming biedt voor dit populaire communicatie- en samenwerkingsplatform.

De belangrijkste kenmerken van Veeam Backup voor Microsoft 365 v8 zijn:

  • Uitgebreide immutability: de meest uitgebreide back-up immutability voor Microsoft 365 op de markt
  • Enterprise-schaal: speciaal gebouwde architectuur die is ontworpen om de grootste enterprise-datasets te verwerken
  • Toegevoegde ondersteuning: privé- en gedeelde Teams-kanalen, op Linux gebaseerde back-upproxy's en MFA-toegang tot de gebruikersinterface

Ga voor meer informatie over Veeam Backup voor Microsoft 365 v8 naar https://www.veeam.com.

VeeamON Data Resilience Summit

Kom meer te weten over de nieuwe Veeam Backup voor Microsoft 365 v8 en ontdek hoe organisaties hun gegevens veilig, beschermd en toegankelijk kunnen houden tijdens de VeeamON Data Resilience Summit, die virtueel plaatsvindt op 1 oktober (AMER en EMEA) en 2 oktober (APJ). Registreer u nu gratis: https://www.veeam.com/veeamon-data-resilience-summit

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!