Witold Kepinski - 05 september 2024

Pax8 maakt agenda bekend voor Beyond EMEA in Berlijn

Pax8, een marketplace voor cloud-commerce, heeft de agenda en keynotespreker voor zijn Beyond EMEA evenement bekendgemaakt. Het unieke EMEA-channelevenement brengt meer dan 500 IT-serviceproviders, 40 leveranciers en channelexperts samen. De redactie van Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders is ook aanwezig,

Pax8 maakt agenda bekend voor Beyond EMEA in Berlijn image

Het driedaagse evenement, dat van 13-15 oktober in het Intercontinental Berlin plaatsvindt, draait om drie kernthema’s: community, educatie en innovatie. Het is speciaal samengesteld voor Managed Service Providers (MSP’s) met als doel hen te helpen hun bedrijf te laten groeien, de efficiëntie te verhogen en risico’s te verminderen. 

Olympisch en wereldkampioen Carl Lewis is keynotespreker. Hij zegt: “Zonder community, samenwerking en het vergroten van mijn sportkennis, zou ik nooit de atletiekcarrière hebben bereikt waar ik vandaag de dag zo trots op ben. Ik kijk ernaar uit om tijdens Beyond EMEA mijn ervaringen te delen met technologieprofessionals en bedrijfsleiders die dezelfde ethos en vastberadenheid delen.”

Naast de keynote van Lewis zijn er:

Inspirerende keynote-sessies van Microsoft en SuperOps en panelsessies over ‘Women in Tech’, AI, ‘Servant Leadership’, innovatie, diversiteit en strategische groei.

Breakout sessies. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse sessies over onderwerpen als cybersecurity, AI, successtrategieën voor MSP's en marketing. Al deze sessies zijn gericht op het vergroten van technische en operationele kennis.

Netwerken en awards. Naast de stands van leveranciers zijn er een feest ter afsluiting en een awardceremonie om de beste prestaties in het IT-kanaal te vieren.

Ga voor de volledige agenda naar: https://www.pax8beyond.com/emea/pax8beyond-emea-2024-agenda/.

“In de afgelopen 12 maanden was er veel innovatie binnen de sector en partners, leveranciers en MSP’s hebben de handen ineengeslagen om de productiviteit te verhogen en groei te bevorderen,” aldus Harald Nuij, Chief Executive Officer van Pax8 EMEA. “Wij vinden het geweldig om Beyond naar Berlijn te brengen. Persoonlijk ben ik enthousiast over de mogelijkheid om onze lokale partners te ontmoeten, kennis te delen en samen nieuwe kansen te creëren.”

In 2024 maakte Pax8 een uitzonderlijke groei door en werd het erkend als Microsoft Global Partner of the Year. Deze prestigieuze titel, samen met meerdere regionale awards, benadrukt Pax8’s leiderschap in de technologie-industrie. Met Beyond EMEA in het vooruitzicht blijft Pax8 toegewijd aan het ondersteunen van MSP’s en het leiden van de transformatie van het IT-kanaal.

Voor meer informatie over Pax8, zie www.pax8.com.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!