Witold Kepinski - 05 september 2024

Mammoet en Conclusion slaan handen ineen voor wereldwijde digitale transformatie

Mammoet, speler in zware hijs- en transportprojecten, heeft in samenwerking met Conclusion een belangrijke stap gezet in de digitalisering van haar bedrijfsprocessen. Door de implementatie van een nieuw, wereldwijd toepasbaar ERP-template, ondersteund door verschillende innovatieve technologieën, legt Mammoet de basis voor een nog efficiëntere en toekomstbestendige organisatie.

Mammoet en Conclusion slaan handen ineen voor wereldwijde digitale transformatie image

Het project, dat een breed scala aan Conclusion bedrijven betrof, heeft geleid tot een geïntegreerde oplossing bestaande uit SAP S/4HANA, SAP BTP, Microsoft Dynamics CRM, gespecialiseerde planningssoftware, een Azure Data Lake en het low-code platform Mendix. Deze combinatie stelt Mammoet in staat om haar wereldwijde activiteiten beter te plannen, te analyseren en te optimaliseren.

België als proeftuin

De eerste fase van het project, met de implementatie in België, is met succes afgerond. Meer dan 95% van de bedrijfsprocessen is nu geautomatiseerd en gestandaardiseerd. In de komende jaren zal de nieuwe oplossing worden uitgerold naar alle honderd vestigingen wereldwijd, met als doel om medio 2026 volledig operationeel te zijn.

Samenwerking en toekomstvisie

Zowel Mammoet als Conclusion is zeer tevreden over de samenwerking. Mark de Jong, Programme Director bij Mammoet, benadrukt dat de overeenkomende bedrijfsculturen van beide organisaties hebben bijgedragen aan een succesvol project. Linda Beukers, Directeur Digitale Transformatie bij myBrand Conclusion, is trots op de realisatie van het wereldwijde ERP-template en ziet dit als een belangrijke mijlpaal in de relatie tussen beide bedrijven.

Seger Theuns, Managing Director van Conclusion Nederland, benadrukt de kracht van het Conclusion ecosysteem bij het realiseren van dit omvangrijke project. Door de expertise van verschillende Conclusion bedrijven te bundelen, is een oplossing ontwikkeld die perfect aansluit bij de behoeften van Mammoet.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!