Witold Kepinski - 05 september 2024

FF Chemicals uit Werkendam selecteert DNA Services als nieuwe IT-partner

Productiebedrijf FF Chemicals uit Werkendam heeft, na een meervoudig en uitgebreid selectietraject, DNA Services geselecteerd als nieuwe IT-partner voor de toekomst.

FF Chemicals uit Werkendam selecteert DNA Services als nieuwe IT-partner image

 FF Chemicals is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van organische zuren en zouten. De producten van FF Chemicals worden gebruikt in levensmiddelen en diervoeders ter verbetering van de kwaliteit van het eindproduct. 

Het bedrijf beschikt over chemische en nutritionele vaardigheden om levensmiddelenfabrikanten te helpen met het formuleren van de beste recepten van toevoegingsmiddelen voor een perfecte kwaliteit eindproduct. Veevoederfabrikanten ontvangen advies voor diervoeders met de laagste buffercapaciteit, om zo de beste technische resultaten voor de dieren van hun klanten te waarborgen. Andere sterke punten van FF Chemicals zijn hun kwaliteitsnormen, de service en de flexibiliteit naar de klanten.

Om koploper te blijven is het bedrijf continue bezig te innoveren en efficiëncy verbeteringen door te voeren. Vanwege de groei was er behoefte aan een solide IT-partner met aantoonbare referenties binnen de productiesector. De samenwerking heeft betrekking op het complete IT-beheer inclusief security-oplossingen. Tijdens de inventarisatie van het huidige IT-landschap heeft DNA ook een uitvoerige security scan uitgevoerd.

DNA zal FF Chemicals onder meer ondersteunen op de volgende onderdelen:

  • Geautomatiseerd patchmanagement ter reductie van de beheerslast;
  • Proactieve monitoring van de complete IT-omgeving;
  • Onderhoud van het bestaande serverpark en gedeeltelijke migratie naar de cloud;
  • Extra voorzieningen en innovaties toepassen gericht op schaalbaarheid en continuïteit;
  • Implementeren van diverse security-oplossingen;
  • Ontzorgen in dagelijkse werkzaamheden en projecten op het gebied van IT-beheer.
Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!