Witold Kepinski - 05 september 2024

Michiel Hustinx verlaat Salesforce Nederland

Michiel Hustinx (foto), general manager bij Salesforce Nederland, heeft het bedrijf verlaten. Hij gaat binnenkort elders aan de slag.

Michiel Hustinx verlaat Salesforce Nederland image

Hustinx meldt op LinkedIn: 'Begin juli kondigde ik mijn besluit aan om af te treden als General Manager, Nederland, bij Salesforce, met ingang van eind augustus. Na een ongelooflijke reis verlaat ik Salesforce om aan een spannend nieuw hoofdstuk te beginnen.  De afgelopen weken heb ik nauw samengewerkt met mijn collega's, klanten en partners om een ​​soepele overgang en een sterk opvolgingsplan te garanderen. Hoewel ik graag de kansen die voor ons liggen wil omarmen, vanaf oktober, zal ik altijd met veel genegenheid en dankbaarheid terugkijken op mijn tijd bij Salesforce. Het was een buitengewone ervaring. 

Tijdens mijn zes jaar bij Salesforce had ik het voorrecht om leiding te geven aan onze Clouds-activiteiten in de regio EMEA Noord en, meer recent, om de Nederlandse activiteiten de afgelopen 17 maanden te begeleiden. Ik ben ongelooflijk trots op wat we samen hebben bereikt en de zinvolle relaties die we onderweg hebben opgebouwd. 

Ik ben dankbaar voor de waardevolle lessen die we hebben geleerd van onze samenwerkingen. Salesforce is een opmerkelijke plek, vol met getalenteerde individuen die gepassioneerd zijn over het maken van een positieve impact. Ik twijfel er niet aan dat het team zal blijven floreren en het succes van onze klanten zal stimuleren. Met zoveel opwindende ontwikkelingen in technologie zit onze toekomst vol kansen en ik kijk ernaar uit om te zien hoe deze innovaties u als klant, partner en de maatschappij als geheel ten goede komen. Bedankt voor uw steun en voor de interacties die we hebben gedeeld tijdens mijn tijd bij Salesforce.'

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!