Witold Kepinski - 06 september 2024

Kiteworks breidt uit met overname van 123FormBuilder

Kiteworks, een platform voor beveiligde contentcommunicatie, heeft bekendgemaakt dat het 123FormBuilder heeft overgenomen. Met deze strategische zet versterkt Kiteworks zijn positie als vertrouwde partner voor organisaties die op zoek zijn naar een veilige manier om gevoelige informatie te delen.

Kiteworks breidt uit met overname van 123FormBuilder image

123FormBuilder is gespecialiseerd in het creëren van geavanceerde, beveiligde webformulieren. Door deze overname kan Kiteworks zijn klanten nu een nog completer aanbod bieden, van het verzamelen van gegevens via veilige formulieren tot het beheren van de volledige levenscyclus van gevoelige content.

Synergie tussen beide bedrijven 

De combinatie van Kiteworks' Private Content Network en 123FormBuilder's expertise in veilige formulieren biedt organisaties een aantal voordelen:

  • Geïntegreerde oplossing: Klanten kunnen nu alle aspecten van hun gevoelige contentcommunicatie beheren via één platform.
  • Versterkte beveiliging: Door de auditlogs van beide platforms te consolideren, wordt het eenvoudiger om compliance te monitoren en te rapporteren.
  • Uitgebreide functionaliteit: 123FormBuilder's no-code formulierbouwer biedt klanten de mogelijkheid om snel en eenvoudig veilige formulieren te creëren, terwijl Kiteworks zorgt voor de beveiliging en controle van de verzamelde gegevens.

Uitspraken van de betrokken partijen 

Amit Toren, SVP of Corporate and Business Development bij Kiteworks, is enthousiast over de overname: "De nadruk van 123FormBuilder op beveiliging en naleving sluit naadloos aan bij onze visie. Onze klanten profiteren nu van een nog uitgebreider aanbod aan tools om hun gevoelige data te beschermen."

Florin Cornianu, CEO van 123FormBuilder, voegt hieraan toe: "We zijn trots om deel uit te maken van Kiteworks. Samen kunnen we organisaties nog beter helpen om hun gegevens te beveiligen en de compliance-eisen na te leven."

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!