Witold Kepinski - 05 september 2024

Bizzdesign neemt MEGA International over

Bizzdesign, een Nederlandse leverancier van software voor bedrijfsarchitectuur, heeft twee overnames aangekondigd waarmee het zijn positie als speler op de markt voor digitale transformatie verstevigt.

Bizzdesign neemt MEGA International over image

Het bedrijf heeft een deal afgerond om MEGA International over te nemen, een Frans softwarebedrijf dat bekend staat om zijn HOPEX-platform, dat bedrijven helpt transformatie-initiatieven te versnellen. Deze overname, samen met een andere substantiƫle aankoop in de digitale transformatieruimte, zal de jaarlijkse omzet van Bizzdesign verhogen tot 110 miljoen euro en het personeelsbestand uitbreiden tot meer dan 600 werknemers.

Door de krachten te bundelen met MEGA, zal Bizzdesign een uitgebreidere reeks tools bieden om organisaties te helpen navigeren door de complexiteit van digitale transformatie. De gecombineerde entiteit zal meer dan 1.000 zakelijke klanten wereldwijd bedienen, waaronder industriegiganten als HSBC, Shell, Wells Fargo en EDF.

"We zijn verheugd om de krachten te bundelen met MEGA, " aldus Bert van der Zwan, CEO van Bizzdesign. "Samen zullen we innovatie versnellen en nog meer waarde leveren aan onze klanten over de hele wereld. "

Match

Luca de Risi, CEO van MEGA International, toonde zich enthousiast over de fusie en zei: "Bizzdesign is een uitstekende strategische en culturele match voor MEGA. Onze gecombineerde krachten zullen de waarde van enterprise-architectuur bij het aansturen van bedrijfstransformatie aanzienlijk vergroten. "

Sven van Berge Henegouwen, Managing Partner bij Main Capital Partners, benadrukte het strategische belang van de overnames en verklaarde: "Deze transactie markeert een mijlpaal in de groeistrategie van Bizzdesign. Wij geloven sterk in het opbouwen van partnerschappen met gedreven ondernemers om innovatie voor hun klanten te versnellen. "

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!