Wouter Hoeffnagel - 08 september 2024

Riverdam benoemt Laurens Siesling tot CFO van nationaal MSP-platform

Laurens Siesling is de nieuwe CFO van het IT Managed Services Provider-platform van Riverdam. Siesling was eerder actief als Financial Director bij Team.Blue in Nederland.

Riverdam benoemt Laurens Siesling tot CFO van nationaal MSP-platform image

De IT-branche behoort tot de snelst groeiende branches in Nederland, en is daarnaast een belangrijke facilitator van de digitalisering in andere sectoren. Riverdam nam de afgelopen jaren diverse regionaal opererende IT Managed Service Providers (MSP's). Op dit moment zijn vier regionaal opererende MSP's onderdeel van Riverdam, verspreid over vier locaties in Nederland. Het gaat om Altios Cloud Experts in Apeldoorn, Emma Solutions ICT in Den Bosch, Office IT in Sneek en Xaris ICT in Wognum.

Riverdam wil een nationaal platform van regionale IT-bedrijven bouwen via een buy-and-build-strategie en door autonome groei bij bestaande en nieuwe klanten. Het platform bundelt ondersteunende diensten en een regionale structuur centraal, waarbij de verschillende hubs relatief zelfstandig blijven opereren. Klanten uit de regio doen graag zaken met lokale ondernemers, daarnaast kunnen klanten met een landelijke dekking lokaal door het hele land geholpen worden.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!