Witold Kepinski - 07 september 2024

Salesforce neemt Own Company over om gegevensbeveiliging te versterken

Salesforce, speler op het gebied van klantrelatiebeheer (CRM), heeft bekendgemaakt dat het Own Company voor 1,9 miljard dollar overneemt. Own is een toonaangevende speler op het gebied van gegevensbescherming en -beheer. Met deze overname wil Salesforce zijn klanten nog beter beschermen tegen dataverlies en -lekken.

Salesforce neemt Own Company over om gegevensbeveiliging te versterken image

Waarom deze overname?

In een tijdperk waarin cyberaanvallen steeds geavanceerder worden en de hoeveelheid data exponentieel groeit, is de behoefte aan robuuste gegevensbeveiliging groter dan ooit. Door Own over te nemen, versterkt Salesforce zijn positie als aanbieder van veilige en betrouwbare CRM-oplossingen.

Wat betekent dit voor Salesforce-klanten?

  • Uitgebreide gegevensbescherming: Salesforce-klanten krijgen toegang tot een uitgebreider pakket aan tools en diensten voor gegevensbescherming, waaronder back-up, herstel, encryptie en compliance.
  • Diepere inzichten: Door de combinatie van de technologieën van Salesforce en Own kunnen klanten nog meer waardevolle inzichten halen uit hun data.
  • Versterkte naleving: De overname helpt Salesforce-klanten beter te voldoen aan de steeds strengere regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

Wat brengt Own naar de tafel?

Own heeft een bewezen trackrecord in het beschermen van bedrijfsgegevens. Met zijn platform kunnen organisaties de beschikbaarheid, beveiliging en naleving van hun gegevens garanderen. Daarnaast biedt Own mogelijkheden voor data-analyse, waardoor klanten betere beslissingen kunnen nemen op basis van hun data.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!