Witold Kepinski - 07 september 2024

Arrow Electronics lanceert schaalbare beheerde Micro-SOC-service

De wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics introduceert Arrow Micro-SOC (security operations center), een managed service die is ontworpen om proactief Microsoft-omgevingen te monitoren, waaronder Microsoft 365, Azure AD en andere kritieke bronnen.

Arrow Electronics lanceert schaalbare beheerde Micro-SOC-service image

Arrow Micro-SOC biedt een combinatie van toegang tot de toegewijde beveiligingsteams van Arrow met een low-touch SOC die gebruikmaakt van de mogelijkheden voor bedreigingsdetectie en -reactie van Microsoft. Dit abonnementsmodel met lage verplichtingen biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing die, naast waarschuwingen voor aanvallen, ook rapportage, aanbevelingen en een beveiligingsscore biedt om verdere inzichten te verkrijgen.

Klanten kunnen hun Arrow Micro-SOC-abonnementen opschalen naarmate hun behoeften veranderen, waarbij toegewijd SOC-personeel beschikbaar is om als verlengstuk van de interne teams te dienen voor alles, van installatie en configuratie tot monitoring en analyse.

As a service

Mark Barcham, hoofd EMEA van de verkoop van diensten en go-to-market voor Arrow's onderneming op het gebied van zakelijke computeroplossingen, zei: “Het beveiligingslandschap blijft complexer worden, met steeds geavanceerdere, aanhoudende en veelzijdige aanvallen. Geen enkel bedrijf, groot of klein, is immuun. Arrow’s Micro-SOC as-a-service overwint veel van de uitdagingen waarmee onze kanaalpartners worden geconfronteerd, met name wat betreft de beschikbaarheid van beveiligingsexpertise, de kosten van het bouwen van interne SOC-mogelijkheden en de dagelijkse uitdaging om bedreigingen voor te blijven.”

Deze managed service is ontworpen om het kanaalpartners gemakkelijk te maken om de omgevingen en activa van hun eindklanten effectief te beschermen door de vaardigheden en ervaring van Arrow te benutten als aanvulling op hun eigen bestaande teams, gecombineerd met de allernieuwste Microsoft-beveiligingstechnologieën.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!