Witold Kepinski - 09 september 2024

Manhattan Associates benoemt Pieter Van den Broecke tot EMEA Leader, Supply Chain Commerce Strategies

Manhattan Associates heeft Pieter Van den Broecke tot EMEA Leader, Supply Chain Commerce Strategies benoemd. Van den Broecke is al meer dan vijftien jaar verbonden aan het technologiebedrijf als managing director Benelux, Denemarken, Duitsland en Oost-Europa. Van den Broecke blijft onverminderd actief als woordvoerder voor de Benelux.

Manhattan Associates benoemt Pieter Van den Broecke tot EMEA Leader, Supply Chain Commerce Strategies image

Onder leiding van Van den Broecke werd de aanwezigheid van Manhattan Associates in onder meer de Nederlandse en Belgische markt uitgebouwd en verstevigde het technologiebedrijf zijn concurrentiepositie. Zo verhuisde het bedrijf onlangs naar een nieuw kantoor in Utrecht en verwelkomde het bedrijf zijn honderdste medewerker in Nederland.

Pieter Van den Broecke: “Deze mooie nieuwe stap in mijn loopbaan bij Manhattan vervult me met trots. Sinds mijn aanstelling heb ik mogen bouwen aan een succesvol team van mensen die Manhattan Associates, om te beginnen in Nederland en België gevolgd door andere landen in EMEA, een lokaal gezicht hebben gegeven en het bedrijf op de kaart hebben gezet. Ik dank Henri Seroux voor het in mij gestelde vertrouwen en kijk er naar uit om in mijn nieuwe rol de stabiele groei van dit mooie bedrijf te continueren.”

Henri Seroux, senior vicepresident EMEA bij Manhattan Associates: “Ik ben verheugd met de benoeming van Pieter Van den Broecke tot EMEA Leader, Supply Chain Commerce Strategies. Van den Broecke is een constante en betrouwbare factor geweest gedurende onze groei in EMEA. Met zijn bewezen deskundigheid in onze sector, is Van den Broecke de aangewezen persoon om strategische programma's voor onze bestaande klanten alsook demand generation te ontwikkelen, tot uitvoering te brengen en persoonlijk contact te onderhouden met de markt om de groei van het bedrijf te stimuleren.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!