Wouter Hoeffnagel - 09 september 2024

Axelio neemt iqbs over

Axelio neemt iqbs uit Bunnik over. Het bouwt hiermee zijn groep Microsoft-partners uit. iqbs is gespecialiseerd in op het gebied van het Microsoft Dataplatform en Power BI.

Axelio neemt iqbs over image

iqbs is na Pixelzebra, Xperit, Newminds en BEND de vijfde organisatie die onderdeel is van Axelio. Dit collectief van bedrijven is al gespecialiseerd in ERP, CRM en Modern Workplace, een beschikt dankzij de overname van iqbs nu ook over expertise op het gebied van business intelligence. Daarnaast zorgt het bedrijf uit Bunnik samen met de locaties in Nootdorp, Barneveld, Hilversum, Hengelo, Zwolle en Groningen voor een landelijke spreiding. Voor de klanten van iqbs verandert er niets, meldt Axelio.

"Als reisgenoot willen wij met onze dienstverlening een volledige set aan oplossingen bieden voor onze klanten", zegt Frank van der Woude, CEO van Axelio. "Aan die ambitie geven we nu verder invulling door iqbs aan onze groep toe te voegen. We kunnen klanten nu ook helpen met expertise op het gebied van Power BI en het bouwen van schaalbare data platformen. Andersom kan onze groep de klanten van iqbs aanvullende Microsoft-oplossingen en diensten bieden. Een win-winsituatie."

Op de foto: Frank van der Woude van Axelio en René Berends van iqbs

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!