Witold Kepinski - 10 september 2024

MediaMarktSaturn opent nieuwe 'Lighthouse' winkel in Hamburg

MediaMarktSaturn heeft de deuren geopend van zijn nieuwste 'Lighthouse'-winkel in het hart van Hamburg. Deze volledig gemoderniseerde voormalige Saturn-winkel is nu een toonbeeld van innovatie en biedt klanten een unieke winkelervaring zo meldt de retailgigant.

MediaMarktSaturn opent nieuwe 'Lighthouse' winkel in Hamburg image

Op een oppervlakte van ongeveer 15.000 vierkante meter combineert de winkel de twee toekomstige concepten "Tech Village" en "Xperion" onder één dak. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een overweldigende mix van merkboetieks, belevingszones en een indrukwekkende gamingruimte.

"Het Tech Village Hamburg belichaamt onze 'Experience Electronics'-strategie," aldus Sascha Mager, CEO MediaMarktSaturn Duitsland. "We willen onze klanten onvergetelijke winkelervaringen bieden en focussen op hun behoeften."

Highlights van de winkel:

  • Merkboetieks: Bezoekers kunnen de nieuwste producten van topmerken zoals Apple, Samsung en Sony ontdekken in speciale boetieks.
  • Belevingszones: In verschillende zones kunnen klanten producten uitproberen en interactief ervaren.
  • Gamingparadijs: De "Xperion" biedt een uitgebreide gaming-ervaring met talloze speelruimtes en een evenementenarena.
  • Duurzaamheid: MediaMarktSaturn zet in op duurzaamheid en presenteert zijn eigen initiatief "BetterWay".
  • Kunst en cultuur: Een samenwerking met de Universiteit voor Schone Kunsten in Hamburg brengt kunst en technologie samen.
  • Omnichannel: Klanten kunnen naadloos overstappen tussen online en offline kanalen.

Een nieuwe standaard in retail

et de opening van deze 'Lighthouse'-winkel zet MediaMarktSaturn een nieuwe standaard in de retailsector. De winkel is niet alleen een plek om producten te kopen, maar ook een ontmoetingsplek waar klanten kunnen inspireren en informeren.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!