Witold Kepinski - 11 september 2024

Oracle NetSuite introduceert nieuwe product updates en AI innovaties

Oracle NetSuite heeft een reeks nieuwe productupdates en AI-innovaties in de suite aangekondigd om organisaties te helpen hun efficiëntie te vergroten en hun groei te versnellen.

Oracle NetSuite introduceert nieuwe product updates en AI innovaties image

De nieuwste innovaties bouwen voort op de uitgebreide AI-mogelijkheden, waaronder generatieve AI, die in NetSuite zijn ingebed door krachtige nieuwe AI-updates, een nieuwe inkoopoplossing, nieuwe partnerintegraties, bijgewerkte projectmanagementmogelijkheden, verbeteringen van de gebruikerservaring, nieuwe trainingsbronnen en een geïntegreerd aanbod van voordelen toe te voegen.

"We hebben NetSuite ontworpen als de basis voor bedrijfsgroei, met een platform dat kan evolueren en uitbreiden om te voldoen aan veranderende behoeften en een datamodel dat het hele bedrijf van een klant verbindt", aldus Evan Goldberg, oprichter en executive vice president, Oracle NetSuite. "We blijven de mogelijkheden van NetSuite uitbreiden om die basis verder te versterken. Naarmate klanten hun bedrijven op NetSuite opschalen, helpen AI-innovaties en workflowoptimalisaties hen om intelligente inzichten te verkrijgen, de productiviteit te verbeteren en samenwerking te vereenvoudigen."

Om klanten te helpen inzichten te verkrijgen om besluitvorming te informeren, groeikansen te identificeren en zakelijke uitdagingen op te lossen, introduceert NetSuite innovaties in de hele suite. De nieuwste mogelijkheden omvatten:

  • AI-updates ingebouwd in de suite: Help organisaties hun efficiëntie te verhogen, risico's te beperken en hun doelen sneller te bereiken. Met financieel uitzonderingsbeheer, een nieuwe digitale assistent in NetSuite SuiteAnalytics en tools om de kwaliteit van door AI gegenereerde content te verbeteren en generatieve AI in NetSuite-extensies in te bedden, kunnen klanten meer waarde uit de suite halen. Ga voor meer informatie over de nieuwste NetSuite AI-updates naar: Oracle NetSuite helpt ontwikkeling, processen en inzichten te versnellen met nieuwe AI-aanbiedingen .
  • NetSuite SuiteProcurement: helpt organisaties indirecte inkoopprocessen te stroomlijnen, kosten te beheersen en toegang te krijgen tot voorkeursprijzen en voordelen van leveranciers, waaronder Amazon Business en Staples Business Advantage. Met functies om aankoopgoedkeuringen, ordercreatie, facturering en rapportage te automatiseren, kunnen klanten hun uitgaven optimaliseren en efficiënt goederen en services kopen die nodig zijn om groei te ondersteunen. Ga voor meer informatie over NetSuite SuiteProcurement naar: NetSuite introduceert SuiteProcurement om klanten te helpen de kosten van zakendoen te verlagen .
  • NetSuite Connector voor Salesforce: helpt gezamenlijke klanten automatisch gegevens te delen tussen NetSuite en Salesforce. Met realtime gegevensstroom kunnen klanten gegevens in beide toepassingen uitlijnen om de zichtbaarheid van order- en afhandelingsgegevens en financiële, klant- en contactgegevens te vergroten, order-to-cash- en omzetherkenningsprocessen te versnellen en beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Ga voor meer informatie over NetSuite Connector voor Salesforce naar: NetSuite Connector voor Salesforce helpt organisaties meer waarde uit hun gegevens te halen .
  • NetSuite Analytics Warehouse: helpt organisaties om data-analyse te versnellen en contextuele inzichten te verkrijgen met nieuwe ingebouwde AI-mogelijkheden. Met updates die identificatie van bedrijfsdrivers, scenariovoorspellingen zoals klantverloop en voorraadtekorten en aangepaste machine learning-modellen mogelijk maken, kunnen klanten kansen ontdekken om de efficiëntie te verbeteren en groei te stimuleren. Ga voor meer informatie over NetSuite Analytics Warehouse-updates naar: NetSuite breidt AI-mogelijkheden voor NetSuite Analytics Warehouse uit .
  • NetSuite Enterprise Performance Management (EPM): Helpt organisaties financiële rapportage te stroomlijnen en snel te profiteren van groeikansen. Met updates die generatieve AI voor narratieve rapportage, AI-gestuurde verhalen in NetSuite Planning and Budgeting, verbeterde voorspellende prognoses en een digitale assistent ter ondersteuning van EPM-workflows mogelijk maken, kunnen klanten de productiviteit verbeteren en de besluitvorming verder verbeteren. Ga voor meer informatie over updates van NetSuite Enterprise Performance Management (EPM) naar: NetSuite introduceert nieuwe Enterprise Performance Management AI-mogelijkheden om financiële teams te helpen processen te versnellen .
  • NetSuite SuiteProjects Pro: Helpt organisaties risico's te verminderen, de toewijzing van middelen te optimaliseren, de winstgevendheid te vergroten en de activiteiten op te schalen. SuiteProjects Pro, voorheen NetSuite OpenAir, biedt nieuwe verbeteringen in de gebruikerservaring en AI-mogelijkheden om klanten te helpen de status van projecten te bewaken, projectplanning te versnellen en de productiviteit te verhogen. Ga voor meer informatie over NetSuite SuiteProjects Pro naar: NetSuite introduceert nieuwe AI-gestuurde projectmanagementmogelijkheden.
  • Oracle Redwood Design System: Helpt klanten taken efficiënter uit te voeren en de acceptatie te stimuleren met Oracle's bekroonde applicatieontwerpsysteem door een moderne gebruikerservaring te bieden in de hele suite. NetSuite Enterprise Performance Management en NetSuite Analytics Warehouse maken al gebruik van de Redwood-gebruikerservaring. Het ontwerpsysteem is gepland voor uitrol naar NetSuite SuiteProjects Pro, Customer 360 en naar de hele NetSuite-applicatie, te beginnen met de meest gebruikte gebieden van de suite, zoals dashboards, lijsten en formulieren, om de productiviteit verder te verbeteren.
  • NetSuite Guided Learning Managed Service: Helpt organisaties leermiddelen aan te passen om de waarde van de suite te maximaliseren. De nieuwe beheerde service bouwt voort op NetSuite Guided Learning en omvat ondersteuning van NetSuite Education-experts om stapsgewijze begeleiding te creëren die is ingebed in NetSuite en is afgestemd op de unieke bedrijfsprocessen van een klant. Daarnaast helpen analyserapporten klanten om trainingen verder aan te passen en ervoor te zorgen dat teams de suite productief gebruiken door interacties met leergidsen te evalueren.
  • NetSuite SuitePeople geïntegreerd benefitsaanbod: helpt organisaties de benefitservaring te verbeteren door SimplyInsured 's op kleine bedrijven gerichte marktplaats voor gezondheidsvoordelen direct in NetSuite te integreren, zodat werkgevers kunnen winkelen voor benefitsplannen en werknemers kunnen helpen zich in te schrijven. Met kosten die naadloos van het salaris van werknemers worden afgetrokken en rechtstreeks in het grootboek worden geboekt, kunnen klanten het benefitsmanagement vereenvoudigen en financiële inzichten verbeteren.
Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!