Witold Kepinski - 10 september 2024

Copaco en Teltonika bundelen krachten voor netwerkinnovatie

Copaco en Teltonika Networks starten een strategische samenwerking om een uitgebreid portfolio van industriële netwerkoplossingen in de Benelux te leveren.

Copaco en Teltonika bundelen krachten voor netwerkinnovatie image

Deze samenwerking combineert de hoogwaardige netwerkproducten van Teltonika, geproduceerd in Centraal-Europa, met het uitgebreide distributienetwerk van Copaco, waardoor een breed scala aan industriële routing- en switching-oplossingen beschikbaar wordt voor partners.

Partners meer keuzemogelijkheden bieden

Marc Maas (foto), Manager Business Development bij Copaco, zegt: “Deze portfolio-uitbreiding stelt ons in staat onze partners meer keuzemogelijkheden te bieden. Teltonika is een gerenommeerd merk dat voor veel partners oplossingen biedt in diverse markten.” Hij voegt toe: “De database met uitgewerkte use-cases is enorm en een must voor elke partner om eens te doorlopen.”

Stanislavas Lopackis, hoofd verkoop voor de regio Noord-Europa bij Teltonika Networks, zegt: “We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking met Copaco zal leiden tot een grotere bekendheid van ons industriële netwerkportfolio in de Benelux. Teltonika is een betrouwbare partner met uitgebreide ervaring met markten zoals energie, industriële automatisering en smart city-oplossingen. Ons gecentraliseerd platform voor netwerkbeheer (RMS) biedt extra waarde voor klanten door het beheer van routers, switches en eindapparaten te vereenvoudigen.”

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!