Redactie - 10 september 2024

Apple presenteert iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max

Apple heeft iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max aangekondigd. De nieuwe modellen hebben onder meer een groter display, een gloednieuwe cameraregelaar voor snellere toegang tot het geavanceerde camerasysteem, innovatieve pro-camerafeatures en indrukwekkende graphics voor tijdens het gamen.

Apple presenteert iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max image

Allemaal aangedreven door de A18 Pro‑chip. Dankzij de nieuwe 48‑MP Fusion‑camera met een snellere quad‑pixel sensor kun je filmen in 4K Dolby Vision met 120 bps. Geen enkele andere iPhone heeft zo’n hoge combinatie van resolutie en framerate. De iPhone 16 Pro-modellen hebben verder een nieuwe 48‑MP ultragroothoekcamera voor (macro)foto’s in hogere resolutie, een 5x telelenscamera en microfoons van studiokwaliteit, zodat je audio nog levensechter klinkt. Het sterke en lichte design van titanium biedt ruimte voor een groter display, heeft de dunste rand van alle Apple producten en bevat een batterij die aanzienlijk langer meegaat. De batterij van iPhone 16 Pro Max gaat zelfs het langst mee van alle iPhone-modellen.

iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max zijn bovendien gemaakt voor Apple Intelligence. Dit systeem maakt gebruik van je persoonlijke context om handige en relevante AI te bieden, zonder dat je privacy in het gedrang komt. Beide modellen zijn verkrijgbaar in vier schitterende uitvoeringen: zwart titanium, naturel titanium, wit titanium en desert titanium. Bestellen kan al vanaf vrijdag 13 september, waarna ze vanaf vrijdag 20 september leverbaar zijn.

“iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max zijn onze meest geavanceerde iPhone-modellen tot dusver. Beide zijn uitgerust met de krachtige en efficiëntere A18 Pro‑chip en gemaakt voor Apple Intelligence”, aldus Greg Joswiak, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple. “Iedereen die graag de beste iPhone wil, kan zich helemaal uitleven met deze innovaties, zoals een groter display, een geavanceerder camerasysteem om te filmen in 4K Dolby Vision met 120 bps en de cameraregelaar om razendsnel momenten vast te leggen. En dat allemaal met een geweldige batterijduur.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!