Witold Kepinski - 12 september 2024

Recast Software rebranding: Liquit Workspace wordt Application Workspace

Recast Software, een aanbieder van eindpunt- en applicatiebeheer, kondigt met trots de rebranding van Liquit Workspace naar Application Workspace aan. Deze strategische rebranding volgt op de overname van Liquit door Recast Software iets meer dan een jaar geleden en onderstreept het streven naar het bieden van een uitgebreide, intuïtieve en krachtige oplossing voor naadloos applicatiebeheer in IT-omgevingen.

Recast Software rebranding: Liquit Workspace wordt Application Workspace image

Application Workspace is de volgende stap in onze missie naar het vereenvoudigen en verbeteren van applicatiebeheer. Application Workspace is voorzien van een context-aware interface en is ontwikkeld om te voldoen aan de veranderende behoeften van IT-teams, door te waarborgen dat applicaties altijd toegankelijk, veilig en up-to-date zijn, aldus Recast Software. Application Workspace werkt samen met talloze Unified Endpoint beheer (UEM)-systemen, waaronder Microsoft Intune en Citrix, en biedt applicatiebeheer-capaciteiten. Met toegang tot een catalogus met ruim 4000 applicaties, kunnen organisaties efficiënt voldoen aan de eigen applicatievereisten zo meldt Recast Software.

Smart Icons in Application Workspace maken het contextuele gebruik van applicaties mogelijk, waardoor de juiste apps op het juiste moment beschikbaar zijn, wat de gebruikerservaring verbetert. Daarnaast automatiseert de oplossing het patchbeheer, waardoor applicaties up-to-date blijven en kwetsbare plekken in de beveiliging worden verminderd, wat van essentieel belang is in het cybersecurity-landschap van nu. "De rebranding van Liquit Workspace naar Application Workspace geeft onze toewijding aan innovatie en superioriteit in applicatiebeheer aan", zegt Will Teevan, CEO van Recast Software. "Deze nieuwe identiteit weerspiegelt ons streven om IT-professionals van de tools te voorzien die ze nodig hebben om applicaties efficiënter en veiliger te beheren in een complexe work-from-anywhere-omgeving."

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!