Wouter Hoeffnagel - 12 september 2024

Conscia ontvangt Extreme Networks Diamond Elite partnerstatus

IT-dienstverlener Conscia heeft als eerste organisatie in de Benelux de Diamond Elite partnerstatus van Extreme Networks behaald. Dit is de hoogst haalbare status voor Extreme Networks partners, die partners beloont die business excellence laten zien door middel van regionale verkoopopbrengsten, het leveren van waarde aan klanten, en uitzonderlijke verkoop-, technische en service-expertise voor alle Extreme oplossingen.

Conscia ontvangt Extreme Networks Diamond Elite partnerstatus image

Extreme Networks kent de status toe aan partners die beschikken over het hoogste expertiseniveau van de producten en diensten die het bedrijf levert. Wereldwijd zijn er slechts 15 partners met deze status.

Stabiliteit, continuïteit en beschikbaarheid

Jory van Dam (foto), cto bij Conscia: “De samenwerking met Extreme Networks is een belangrijk onderdeel van onze strategie waarbij we alleen gebruik maken van de beste beschikbare technologie en diensten voor cloud, managed services, cybersecurity en netwerken. Omdat veel van onze klanten een kritische infrastructuur hebben, is de stabiliteit, continuïteit en beschikbaarheid van hun netwerk van groot belang; daarin speelt Extreme Networks een grote rol.”

“Daarnaast investeren we doorlopend in een hoog kennisniveau van onze medewerkers met trainingen, opleidingen en het delen van kennis. Verder werken we intensief samen op meerdere vlakken. Zo hebben we zitting in de partner advisory council en technical advisory council van Extreme Networks, waar we praktijkvoorbeelden delen en meedenken over de strategie en technologie. Hiermee kunnen we de stem van onze klanten laten horen en zo bijdragen aan zowel hun succes als dat van Extreme Networks.”

Jarenlange samenwerking

Beide partijen werken al sinds 2018 samen, waarbij Conscia ruim twintig jaar ervaring heeft met de technologie die Extreme Networks gebruikt en heeft doorontwikkeld. In 2019 en 2023 werd Conscia door Extreme Networks al uitgeroepen tot EMEA Partner of the Year en Northern and Eastern Europe Partner of the Year.

“Heel mooi om Conscia te erkennen als de eerste Diamond Elite partner in de Benelux-regio. Partners zijn de sleutel tot het succes van Extreme, en Conscia is een uitstekend voorbeeld van de toewijding die wij zoeken in het leveren van Extreme Networks' innovatieve, AI-native cloud networking oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat klanten hun activiteiten kunnen moderniseren en hun organisaties een flinke stap verder brengen. We kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking en blijven de relaties en klantcontacten die we hebben in de Benelux koesteren en verder uitbreiden,” zegt Boris Germashev, VP EMEA Channel bij Extreme Networks.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!