Wouter Hoeffnagel - 12 september 2024

EightFence en Ingram Micro introduceren Microsoft-gebaseerde SOC voor het mkb

EightFence en Ingram Micro lanceren een op Microsoft gebaseerde Security Operations Center (SOC) voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). De dienst is via Ingram Micro beschikbaar voor Managed Service Providers.

EightFence en Ingram Micro introduceren Microsoft-gebaseerde SOC voor het mkb image

MSP's kunnen met het SOC tegemoet komen aan de vraag vanuit klanten. EightFence en Ingram Micro melden dat bestaande Microsoft-licenties al voldoende beveiliging bieden, en aanvullende dure beveiligingstechnologie daarom niet nodig is. De SOC is daarom gebaseerd op reeds aangeschafte Microsoft technologie, waardoor mkb'ers geen extra kosten hoeven te maken in de vorm van aanvullende licenties.

Jordy Bleekman, Team Lead Modern Workplace bij Ingram Micro: “Door de toevoeging van Eightfence aan ons portfolio stellen we elke bij ons aangesloten Managed Service Provider in staat om een Managed SoC dienst te bieden aan hun klanten, zonder de noodzaak om zelf te investeren in een eigen SoC. De oplossing beschrijft zich het beste als ‘SoC-out-of-the-box’, onze resellers kunnen de dienst activeren voor hun klantomgevingen en voor een vast bedrag per gebruiker per maand wordt de omgeving beschermd volgens de hoogste standaarden.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!