Witold Kepinski - 13 september 2024

Oracle AI mogelijkheden voor applicatie developers zijn uitgebreid

Oracle heeft nieuwe Oracle Code Assist, een AI-codepartner om de snelheid van ontwikkelaars te verhogen, is nu beschikbaar via het Oracle Beta Program.

Oracle AI mogelijkheden voor applicatie developers zijn uitgebreid image

De nieuwe mogelijkheden helpen ontwikkelaars de productiviteit te verhogen bij het aanpakken van dagelijkse taken binnen de softwareontwikkelingscyclus. Bovendien optimaliseren nieuwe verbeteringen aan OCI Kubernetes Engine (OKE) training, implementatie en beheer van AI-workloads op schaal.mogelijkheden aangekondigd om klanten te helpen de ontwikkeling van applicaties en implementatie op Oracle Cloud Infrastructure (OCI) te versnellen.

Intelligente suggesties

Oracle Code Assist wordt geïmplementeerd als plug-in voor JetBrains IntelliJ IDEA of Microsoft Visual Studio Code en biedt ontwikkelaars intelligente suggesties waarmee ze applicaties kunnen bouwen en optimaliseren die zijn geschreven in moderne programmeertalen, waaronder Java, Python, JavaScript, SuiteScript, Rust, Ruby, Go, PL/SQL, C# en C.

"Deze nieuwe mogelijkheden geven applicatieontwikkeling een turboboost en stellen ontwikkelaars in staat om AI te gebruiken om de tijd die wordt besteed aan alledaagse taken die inherent zijn aan softwareontwikkeling te verminderen", aldus Sudha Raghavan, senior vice president, Developer Platform, Oracle Cloud Infrastructure. "Duizenden Oracle-engineers gebruiken Oracle Code Assist in hun dagelijkse werk om boilerplate-code te maken, unittests te bouwen en uit te voeren, documentatie te genereren en antwoorden te krijgen op programmeervragen."

Lees hier verder de belangrijke aspecten van Oracle Code Assist.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!