Witold Kepinski - 12 september 2024

Digital Tides event van ICT Waarborg is geslaagd

Het team van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders was aanwezig bij het drukbezochte evenement van ICT Waarborg, dat in samenwerking met Netgear, Lenovo, Trend Micro, Synology en Jabra werd georganiseerd. Zo'n 50 resellers verzamelden zich in Wijk aan Zee om te discussiëren over de toekomst van hun ICT-bedrijven, wat perfect aansloot bij het thema van de dag: "Navigating the Future."

Digital Tides event van ICT Waarborg is geslaagd image

Het evenement bood niet alleen inspirerende presentaties, zoals die van Bas Kremer (voormalig commando bij de special forces), maar ook diverse pitches. Hierdoor kreeg de bezoeker waardevolle inzichten in de nieuwste technologieën en marktontwikkelingen. Naast de kennisuitwisseling was er ook volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen met collega’s en vendoren.

Ontspanning en plezier

De middag bood bovendien voldoende ruimte voor ontspanning en plezier. Activiteiten zoals blowkarten (mede mogelijk gemaakt door de stevige wind), boogschieten en powerkiten zorgden voor een informele sfeer, waar zakelijke banden verder versterkt werden.

De combinatie van kennis, plezier en netwerken maakte het een succesvolle dag voor alle aanwezigen.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!