Wouter Hoeffnagel - 13 september 2024

Ogerion viert 10-jarig jubileum

Ogerion, speler in IT-hardware en professional services, viert zijn 10-jarig bestaan. In de afgelopen tien jaar heeft Ogerion zich gepositioneerd als partner voor middelgrote en grote bedrijven, waarbij het een kleinschalige benadering hanteert.

Ogerion viert 10-jarig jubileum image

‘Bewust klein blijven in een markt vol grote spelers’. Sinds de oprichting in 2014 hebben oprichters Kaspar Ghijsen (rechts op de foto) en Thijmen Hendrikx (links op de foto) met deze filosofie een niche opgebouwd, waarin persoonlijke service en flexibiliteit centraal staan. Ghijsen en Hendrikx werkten eerder samen bij een IT-bedrijf en zagen uit eerste hand hoe snelle groei ten koste kan gaan van kwaliteit. Met die ervaring richtten zij Ogerion op, met een duidelijke focus: klantgerichtheid boven schaalvergroting. Ghijsen is verantwoordelijk voor de levering van IT-hardware, terwijl Hendrikx zich richt op professional services.

Snel en flexibel inspelen op behoeften

"Onze korte communicatielijnen en directe betrokkenheid zorgen ervoor dat we snel en flexibel kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten," aldus Ghijsen. "We werken nauw samen met partners en leveranciers om ook omvangrijke projecten naar volle tevredenheid van de klant op te leveren."

Hoewel Ogerion kiest voor kleinschaligheid, sluiten ze toekomstige groei niet uit. "We zijn momenteel bezig met het automatiseren van onze backofficeprocessen, zodat we bij verdere uitbreiding de persoonlijke service kunnen blijven garanderen," vertelt Hendrikx. "We willen groeien, maar wel op een manier die past bij onze klanten, die bewust kiezen voor een bedrijf met een persoonlijke aanpak."

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!