Witold Kepinski - 12 september 2024

MSP software specialist ConnectWise koopt Axcient en SkyKick

ConnectWise, een softwarebedrijf dat zich toelegt op het succes van managed service providers (MSP's), heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Axcient over te nemen, een leverancier van oplossingen voor gegevensbescherming en noodherstel. De transactie zal naar verwachting in de komende weken worden afgerond. Daarnaast heeft ConnectWise SkyKick overgenomen, een speler in cloud back-up- en beheersoftware.

MSP software specialist ConnectWise koopt Axcient en SkyKick image

Deze overnames verbeteren de cybersecurity- en gegevensbeschermingsaanbiedingen van ConnectWise aanzienlijk en versterken de cruciale rol van gegevensbescherming als laatste verdedigingslinie tegen cyberdreigingen zoals ransomware en phishing.

"Bij ConnectWise streven we ernaar om innovatieve oplossingen te leveren die MSP's in staat stellen om winstgevendheid en efficiëntie te stimuleren", aldus Jason Magee, CEO van ConnectWise. "Door Axcient en SkyKick te integreren in het ConnectWise-portfolio, bieden we MSP's een complete technologiestack die de gegevensbescherming en cybersecurity verbetert. Deze integratie stelt MSP's in staat om hun bedrijf te schalen en tegelijkertijd klanten met vertrouwen te beschermen."

Belangrijke voordelen volgens ConnectWise voor MSP's zijn:

  • Verbeterde gegevensbescherming voor MSP's en SMB-klanten : Gegevensbescherming is cruciaal voor MSP's. De vertrouwde Business Continuity and Disaster Recovery (BCDR)-oplossingen van Axcient en Microsoft 365 Cloud Backup van SkyKick stellen MSP's in staat om cybersecurity en gegevensveerkracht te versterken, en bescherming te bieden tegen evoluerende bedreigingen.
  • Uitgebreid technologisch aanbod : MSP's krijgen toegang tot een compleet pakket aan speciaal gebouwde oplossingen van één bewezen leverancier, waaronder Professional Services Automation (PSA), Remote Monitoring and Management (RMM), cybersecurity en gegevensbescherming ondersteund door generatieve AI en Robotic Process Automation (RPA).
  • Naadloze integratie : de integratie van Axcient en SkyKick in het ConnectWise Asio®-platform stroomlijnt het beheer, vermindert de operationele complexiteit en zorgt ervoor dat MSP's zich kunnen richten op de groei van hun bedrijf.
  • Continue innovatie en toewijding : ConnectWise streeft ernaar om innovatie te stimuleren in haar uitgebreide portfolio en tegelijkertijd sterke ondersteuning te bieden aan Axcient- en SkyKick-partners, om zo een verbeterde klantervaring te garanderen.

"Axcient heeft een enorme groei doorgemaakt door onze langdurige samenwerking met ConnectWise", aldus Rod Mathews, CEO van Axcient. "Onze gedeelde toewijding aan partnersucces heeft gezorgd voor een aanzienlijke afstemming tussen onze bedrijven en deze overname versterkt ons gecombineerde aanbod. We zijn enthousiast over de kansen die ons te wachten staan ​​om MSP's op wereldwijde schaal verder te versterken."

Partnersucces

"De missie van SkyKick is om MSP's wereldwijd te helpen een succesvoller cloudbedrijf op te bouwen, en we zijn verheugd om die gedeelde visie van partnersucces met ConnectWise te blijven waarmaken", aldus Todd Schwartz, co-CEO van SkyKick. "We zijn verheugd om ons bij ConnectWise aan te sluiten en de innovatie van onze gegevensbeschermings- en beveiligingsproducten te versnellen en MSP's in staat te stellen de gegevens en applicaties van hun klanten efficiënter te beschermen", aldus co-CEO Evan Richman.

Klanten van Axcient en SkyKick blijven volledige ondersteuning ontvangen voor hun implementaties, terwijl bestaande ConnectWise-partners deze oplossingen naadloos kunnen integreren in hun technologiestack. Voor meer inzichten over hoe deze overnames de veerkracht van gegevens en cybersecurity verbeteren, verkent u onze nieuwste blogpost .

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!