Witold Kepinski - 15 september 2024

Oracle Industry Playbooks zijn beschikbaar voor 22 branche sectoren

Oracle heeft de Oracle Industry Playbooks aangekondigd, een uitgebreide set standaarden, strategieën en hulpmiddelen voor technologieplanning, implementatie en optimalisatie die zijn ontworpen om organisaties in 22 sectoren te helpen hun succes te beheren, versnellen en maximaliseren.

Oracle Industry Playbooks zijn beschikbaar voor 22 branche sectoren image

De nieuwe Oracle Industry Playbooks zijn een uitbreiding van The Oracle Playbook — een verzameling strategieën en lessen die Oracle in staat hebben gesteld om de omzet te laten groeien, terwijl de operationele marge werd verhoogd en uitzonderlijke ervaringen aan klanten werden geleverd. 

De Oracle Industry Playbooks leggen uit hoe u onvermoeibaar gefocust kunt blijven op de processen en systemen die er het meest toe doen in elke branche, om meer te bereiken met minder.

Branchekennis

Oracle Industry Playbooks is ontworpen om diepgaande branchekennis, advies en oplossingen van Oracle te bieden, gebaseerd op de decennialange ervaring van het bedrijf om klanten te helpen hun meest urgente branchespecifieke uitdagingen het hoofd te bieden.

Elk Oracle Industry Playbook is nu beschikbaar in Noord-Amerika. Oracle is van plan om de playbooks uit te breiden met extra materialen, tools en best practices en ze begin 2025 wereldwijd beschikbaar te maken. Ga voor meer informatie naar https://www.oracle.com/playbook/industry/ .

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!