Wouter Hoeffnagel - 16 september 2024

Drie nieuwe partners voor Siemens-platform Xcelerator

Drie Nederlandse partners sluiten zich aan bij het Siemens platform Xcelerator. Het gaat om CoNet, Digitaallogboek.com en Santon Circuit Breaker Services.

Drie nieuwe partners voor Siemens-platform Xcelerator image

Xcelerator helpt bedrijven met het versnellen van hun digitale transformatie met een open ecosysteem met IoT-compatible hardware, software en diensten die samenwerken. Het ecosysteem helpt bedrijven producten sneller op de markt te brengen en processen efficiënter te beheren. Zo kunnen zij onder meer sneller inspelen op marktvragen en nieuwe technologieën. Ook moet het ecosysteem samenwerking tussen partners en daarmee innovatie stimuleren.

CoNet biedt op Xcelerator de ‘Smart Batch Connect’ aan. Dit product helpt batchautomatisering bij eindklanten te integreren met ERP-, MES- en andere IT-systemen van diverse leveranciers. Digitaallogboek.com biedt een digitaal logboek met standaard templates voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties, energieverdelers en systemen voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole en noodverlichting. Santon CBS biedt op Xcelerator een oplossing aan voor het duurzaam en kostenefficiënt retrofitten van end-of-life vermogensautomaten in energieverdeelsystemen duurzaam en kostenefficiënt te retrofitten op basis van Santons Sidunn-technologie.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!