Wouter Hoeffnagel - 18 september 2024

Bright Digital is Elite HubSpot partner

Bright Digital krijgt de status van Elite HubSpot partner toegekend. Het gaat om de hoogste status binnen het partnerprogramma van HubSpot.

Bright Digital is Elite HubSpot partner image

Deze hoogste status binnen het partnerprogramma heeft slechts 1% van de ruim 6.600 wereldwijde HubSpot-partners. Om Elite partner te worden moet een agency niet alleen een groot klantenbestand hebben, maar ook beschikken over gekwalificeerde specialisten die de klant echt verder helpen. Net als de selecte club Elite partners heeft Bright Digital de capaciteit en de know-how in huis om bedrijven maximaal te helpen met complexe commerciële vraagstukken en optimalisaties, zoals CRM-integraties en hoogwaardige databorging.

Als Elite Partner blijft Bright zich inzetten om bedrijven te ondersteunen in hun digitale transformatie. “Onze samenwerking met HubSpot stelt ons in staat om een compleet ecosysteem te bouwen dat volledig is afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Van CRM-integraties tot data-intelligence, wij leveren oplossingen die niet alleen schaalbaar zijn, maar ook de basis leggen voor langdurige groei,” aldus managing director Johan Lammers.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!