Wouter Hoeffnagel - 17 september 2024

Westcon-Comstor is CrowdStrike Global Distributor Partner of the Year 2024

Technologieprovider en distributeur Westcon-Comstor is tijdens CrowdStrike’s Global Partner Summit op Fal.Con 2024 bekroond tot 2024 CrowdStrike Global Distributor Partner of the Year.

Westcon-Comstor is CrowdStrike Global Distributor Partner of the Year 2024 image

CrowdStrike erkent Westcon-Comstor hiermee vanwege de uitzonderlijke prestaties van de distributeur in het bevorderen van de adoptie van het CrowdStrike Falcon cybersecurityplatform. Het bedrijf heeft hierbij gebruikgemaakt van zijn netwerk van meer dan 12.000 channelpartners in de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Azië-Pacific (APAC).

Ruim 500 nieuwe partners in twee jaar tijd

De samenwerking tussen Westcon-Comstor en CrowdStrike in de EMEA-regio is begin 2021 van start gegaan. In de eerste twee jaar zijn meer dan 500 nieuwe partners aangesloten en overschreed de omzet uit deze samenwerking de 100 miljoen dollar. Na het succes in EMEA is de samenwerking eerder dit jaar uitgebreid naar APAC, met een distributieovereenkomst die de markten van Indonesië, Maleisië en Thailand dekt.

CrowdStrike’s Global Partner Summit brengt de wereldwijde partnerecosysteem van het bedrijf samen om strategieën te versnellen, hun bedrijven te laten groeien en klanten te beschermen tegen datalekken met het Falcon-platform. Het prijsprogramma erkent partners die bedrijfsresultaten en innovatie bevorderen met het Falcon-platform, klantrelaties versterken en zo hun omzetdoelen overtreffen.

'Strategisch belangrijke partner'

“Het is een eer om uitgeroepen te worden tot de 2024 CrowdStrike Global Distributor Partner of the Year", zegt David Grant, CEO van Westcon-Comstor. "CrowdStrike is een strategisch belangrijke leverancier voor ons vanwege de kracht van zijn technologieportfolio en de cruciale rol die het speelt in het cybersecurity-ecosysteem. Deze prijs toont zowel de vitaliteit van onze relatie als de betekenisvolle rol van Westcon-Comstor in het vergroten van de adoptie van het CrowdStrike Falcon cybersecurityplatform."

“Felicitaties aan alle winnaars van de 2024 Partners Awards", Daniel Bernard, Chief Business Officer bij CrowdStrike "Het stoppen van datalekken is een gezamenlijke missie, en onze partners spelen een essentiële rol. We vieren partners die innovatie aansteken, groei bevorderen en succesvol schalen om wereldwijde organisaties voor te blijven op geavanceerde bedreigingen.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!