Witold Kepinski - 17 september 2024

Microsoft Copilot Wave 2 is beschikbaar

Microsoft lanceert Copilot Wave 2, de nieuwste fase van innovatie omtrent Microsoft 365 Copilot. Dit werd aangekondigd door Microsoft CEO Satya Nadella en Microsoft Corporate Vice President AI at Work, Jared Spataro.

Microsoft Copilot Wave 2 is beschikbaar image

Een greep uit de belangrijkste hoogtepunten:

Copilot Pages: Copilot Pages is een dynamisch canvas dat alle data van organisaties samenbrengt binnen Business Chat met behulp van AI waardoor teams en Copilot tegelijk kunnen samenwerken aan bewerkbare en deelbare bestanden.

Copilot in Office: Met Wave 2 kondigt Microsoft ook een aantal updates van Microsoft 365 Office-toepassingen aan. De belangrijkste updates:

Python in Excel – Copilot in Excel met Python maakt het mogelijk om geavanceerde analyses, zoals machine learning en voorspellingen, simpelweg via natuurlijke taal uit te voeren, zonder programmeerervaring.

Outlook – Met ‘Prioritize My Inbox’ helpt Copilot gebruikers in Outlook om snel te concentreren op de belangrijkste berichten. De nieuwe functionaliteit scant de inbox en houdt rekening met de rol van de gebruiker om automatisch bondige samenvattingen van elke e-mail te creëren.

Word – De nieuwe versie van Copilot in Word biedt de mogelijkheid om gemakkelijk te refereren naar web data en informatie afkomstig uit andere bestanden zoals Powerpoint presentaties en PDFs.

Copilot Agents: Copilot Agents zijn AI-assistenten ontworpen om bedrijfsprocessen te automatiseren en uit te voeren. Ze variëren van eenvoudige systemen die basisvragen beantwoorden tot geavanceerde autonome systemen die complexere taken afhandelen. Copilot Agents werken naadloos in bestaande werkprocessen en opereren onder toezicht van Copilot. Met de Copilot Agents Builder kunnen gebruikers eenvoudig hun eigen Copilot Agents creëren en integreren.

Alle informatie is te vinden op de Microsoft Copilot Wave 2 microsite en het blog.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!