Witold Kepinski - 19 september 2024

Docker onthult nieuwe abonnementsplannen, breidt toegang tot ontwikkelaarstools uit

Docker, een leverancier van containerisatieplatforms, heeft vandaag belangrijke updates aangekondigd voor zijn abonnementsplannen, die zijn ontworpen om ontwikkelaars te voorzien van de tools die ze nodig hebben om sneller applicaties te bouwen en te implementeren.

Docker onthult nieuwe abonnementsplannen, breidt toegang tot ontwikkelaarstools uit image

De vernieuwde plannen bieden uniforme toegang tot Docker's productsuite, waaronder Docker Desktop, Docker Hub, Docker Build Cloud, Docker Scout en Testcontainers Cloud. Door deze aanbiedingen te consolideren in één abonnement, wil Docker het ontwikkelingsproces vereenvoudigen en meer waarde bieden aan zijn gebruikers.

Belangrijkste hoogtepunten van de update:

  • Uitgebreide toegang: alle betalende abonnees krijgen toegang tot het volledige pakket Docker-producten, met prijzen op basis van verbruik voor extra bronnen.
  • Verbeterde functies: Nieuwe functies zijn onder meer verbeterde beveiliging en naleving, geavanceerde inzichten en versnelde bouwtijden.
  • Prijsupdates: Docker heeft nieuwe prijsniveaus geïntroduceerd om de uitgebreide mogelijkheden en toegenomen waarde van zijn abonnementen te weerspiegelen. Hoewel Docker Personal gratis blijft, zijn er prijsverhogingen voor Docker Pro en Docker Team-abonnementen.
  • Focus op AI: Docker boekt ook vooruitgang in de ondersteuning van AI-applicatieontwikkeling met nieuwe functies en integraties.ellen. "
Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!