Witold Kepinski - 19 september 2024

Deloitte lanceert academies om de toekomstige beroepsbevolking te versterken

Deloitte heeft Deloitte Academies onthuld, een uitgebreide reeks meeslepende leerervaringen die zijn ontworpen om werknemers te voorzien van de essentiële vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in de toekomst van werk. Met een specifieke focus op gewilde gebieden zoals AI, duurzaamheid en productinnovatie, naast essentiële menselijke vaardigheden zoals creativiteit, teamwerk, aanpassingsvermogen en effectieve communicatie, streeft Deloitte Academies ernaar om individuen en organisaties in staat te stellen om te navigeren door de complexiteit van de moderne werkplek.

Deloitte lanceert academies om de toekomstige beroepsbevolking te versterken image

"We zijn standvastig in onze toewijding om de beroepsbevolking van morgen te ontwikkelen," zei Josh Haims, Principal bij Deloitte Consulting LLP en Portfolio Leader voor Deloitte Academies. "Deloitte Academies biedt een reeks programma's die klanten ondersteunen in hun inspanningen om mensen centraal te stellen in alles wat ze doen, terwijl ze ernaar streven om concurrerend te blijven in een markt die wordt gekenmerkt door onzekerheid en snelle verandering die zelfs de beste leiderschapsteams onder druk zet."

Belangrijkste kenmerken van Deloitte Academies:

Focus op gewilde vaardigheden: door de nadruk te leggen op gebieden als AI, duurzaamheid, productinnovatie en leiderschap, richt Deloitte Academies zich op de vaardigheden die het meest nodig zijn om de uitdagingen van het moderne bedrijfsleven aan te gaan.

Uitgebreid aanbod: Deloitte Academies biedt een scala aan diensten, waaronder executive development, ontwikkeling van technische vaardigheden en ondernemingsbrede menselijke capaciteiten.

Aangepaste leerervaringen: Deloitte Academies biedt leerervaringen die zijn afgestemd op verschillende werknemersgroepen, van technici en frontliniemedewerkers tot managers en leidinggevenden.

Academie als service: Deloitte kan end-to-end-mogelijkheden bieden ter aanvulling op bestaande operationele teams voor klanten die een nieuwe academie of leerinitiatief willen ontwerpen, bouwen en lanceren.

"Ons onderzoek toont aan dat toegang tot leer- en ontwikkelingsmogelijkheden een belangrijke factor is in de betrokkenheid van werknemers", aldus Anthony Stephan, Chief Learning Officer voor Deloitte US. "Met Deloitte Academies kunnen onze klanten en hun teams profiteren van deze investeringen en onze vooruitstrevende, gedifferentieerde aanpak."

Integratie van bewezen programma's

Deloitte Academies omvat vier van Deloitte's hoog aangeschreven en succesvolle programma's: de Deloitte AI Academy, Deloitte Sustainability Academy, leiderschapsprogramma's voor HR-managers en de Deloitte Product Academy. Deze programma's hebben een bewezen staat van dienst van excellentie en significante impact in hun respectievelijke vakgebieden, aldus Deloitte.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!