Wouter Hoeffnagel - 19 september 2024

Pax8 voegt AI-gestuurd vCISO-platform Cynomi toe aan portfolio

Pax8, een marketplace voor cloud-commerce, voegt Cynomi toe aan zijn aanbod. Het gaat om een AI-gestuurd Virtual CISO (vCISO) platform dat is gericht op kleine en middelgrote bedrijven in EMEA, waaronder Nederland, en Noord-Amerika. Het geeft managed service providers (MSP's) toegang tot cyberbeveiligingstools voor het beschermen van hun klanten.

Pax8 voegt AI-gestuurd vCISO-platform Cynomi toe aan portfolio image

“Omdat cyberbeveiligingsdreigingen blijven evolueren, is het belangrijk dat MSP's toegang hebben tot oplossingen die niet alleen hun klanten beschermen, maar ook hun dienstverlening verbeteren", meldt Toni Luhti, VP Vendor Experience, Pax8 EMEA. “Het vCISO-platform van Cynomi biedt MSP's de tools die ze nodig hebben om geavanceerde cyberbeveiligingsdiensten aan te bieden, zodat ze MKB’s in Nederland, de rest van EMEA en in Noord-Amerika kunnen beschermen.”

Inspelen op behoeften van het MKB

Met het Cynomi-platform kunnen MSP's strategische cyberbeveiligingsdiensten leveren die voorheen alleen toegankelijk waren voor grote ondernemingen. Cynomi automatiseert risicobeoordelingen, compliance management en bedrijfsspecifieke cybersecuritystrategieën, waardoor MSP's kunnen inspelen op de groeiende cybersecuritybehoeften van het MKB in een snel veranderende cloudmarkt.

“75% van de serviceproviders ziet een grote vraag naar vCISO-diensten en MSP’s willen daarom aan deze groeiende vraag voldoen. Ze hebben echter vaak te maken met uitdagingen. De behoefte aan cybersecurity-expertise is veel groter dan het aanbod. En het werk leunt zwaar op handmatige, door expertise gedreven processen, waardoor standaardisatie moeilijk is”, stelt David Primor, Ph.D., mede-oprichter en CEO van Cynomi. “Cynomi gebruikt AI om cyberbeveiligingsbeheertaken te automatiseren en data en kennis te verwerken met vereenvoudigde processen als resultaat. Hierdoor kunnen MSP's hun klanten op een gestructureerde en effectieve manier van dienst zijn. We zijn verheugd om samen te werken met Pax8 en het groeiende aantal marketplace-partners van het bedrijf toegang te bieden tot ons platform.”

Nu Cynomi beschikbaar is via de Pax8 Marketplace, kunnen partners in EMEA en Noord-Amerika hun vCISO-diensten stroomlijnen, de cybersecurity verbeteren en nieuwe omzetkansen creëren met geavanceerde beveiligingsoplossingen. Dit partnerschap onderstreept Pax8's inzet om MSP's de tools te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in het moderne cloudlandschap.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!