Witold Kepinski - 20 september 2024

Telindus stelt Ronald van Heek aan als Director Go-to-Market bij Telindus

Strategisch IT-partner Telindus heeft Ronald van Heek (48) aangesteld als Director Go-to-Market. Hij is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de afdelingen sales, business development, alliantiemanagement, propositiemanagement en marketing. Ook valt de versnelling van de transitie van Telindus naar Managed Services Provider middels propositieontwikkeling binnen zijn takenpakket. Klantbeleving, betrouwbaarheid en wendbaarheid voor organisaties met een kritische IT-infrastructuur zijn daarin belangrijke aandachtspunten.

Telindus stelt Ronald van Heek aan als Director Go-to-Market bij Telindus image

Met bijna dertig jaar ervaring in commerciële rollen binnen IT-bedrijven brengt Ronald verregaande kennis met zich mee op het gebied van strategie, groei en transformatie. Ronald komt over van BPSolutions, waar hij richting gaf aan de impactvolle transformatie van het bedrijf naar een cloud & managed services provider. In zijn aanpak is klantbeleving leidend, wat zowel intern als extern impact heeft.

“Ik kijk uit naar de mooie uitdagingen die mijn rol biedt”, aldus Ronald. “Als meest betrouwbare dienstverlener voor kritische IT-infrastructuren hebben we een naam hoog te houden. Telindus is al bijna 40 jaar de kennispartner van een groot aantal organisaties op het gebied van networking, security en hybrid cloud. We zetten daarin nog een aantal strategische stappen door onder andere te focussen op de ultieme klantbeleving. We stellen hierbij de ambities van onze klanten centraal en zorgen er proactief voor dat zij maximale beschikbaarheid en prestaties ervaren.”

Joris Leupen, CEO van Telindus: “Door zijn trackrecord en ervaring met succesvolle transformaties van traditionele dienstverlening naar moderne varianten, heb ik het volste vertrouwen in de positieve impact die Ronald gaat maken. Hij heeft oog voor het menselijke aspect en de relatie met de klant. Ronald krijgt energie en plezier van het omgaan met mensen en samenwerken in teams. Samen streven we naar een veiligere en duurzamere digitale samenleving.”

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!