Witold Kepinski - 22 september 2024

Uitreiking Integration Award op 3 oktober tijdens IT-Integration Summit

Op 3 oktober 2024 wordt de Integration Award uitgereikt tijdens de IT-Integration Summit. De award is een erkenning voor organisaties die uitzonderlijke prestaties hebben geleverd op het gebied van digitale integratie. De prijs wordt toegekend aan een project of initiatief dat blijk geeft van innovatieve oplossingen en een significante impact heeft gehad op de organisatie en haar stakeholders. Integratiespecialist Enable U verzorgt de uitreiking.

Uitreiking Integration Award op 3 oktober tijdens IT-Integration Summit image

Tijdens het middagprogramma van de integratie summit worden de winnaars bekendgemaakt, die elk een indrukwekkende bijdrage hebben geleverd aan de wereld van digitale integratie. De prijs bestaat, naast de eer en erkenning, uit een trofee en een publicatie over het winnende project op de website van Enable U.

Integration Summit 2024: integreren, innoveren en inspireren

Het thema van het event dit jaar is “integrate, innovate, inspire”. Dit betekent dat de Integration Summit 2024 in het teken staat van integratie als motor voor innovatie en inspiratie. Het event brengt professionals uit de digitale integratiebranche samen om de nieuwste innovaties, inzichten en best practices te delen. 

Daarnaast krijgen bezoekers de gelegenheid om deel te nemen aan interactieve sessies, workshops en presentaties, waarbij ze nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen en leren van experts in het veld. Deze editie belooft een dynamisch platform te zijn voor kennisuitwisseling en samenwerking. De focus ligt op hoe organisaties door middel van integratie innovatieve stappen kunnen zetten en anderen kunnen inspireren. 

Voor meer informatie over de Integration Summit 2024 en om aan te melden, kan de officiële evenementpagina worden bezocht.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!