Witold Kepinski - 20 september 2024

Groei met NetSuite Days 2024 - Een must-visit voor ERP-enthousiastelingen

Novutech is verheugd om de aankomende "Grow With NetSuite Days" aan te kondigen, een niet te missen evenement voor zowel bestaande NetSuite gebruikers als voor iedereen die geïnteresseerd is in het moderniseren van hun ERP-applicaties. Dit jaar zal Novutech op tournee gaan in Nederland, België en Frankrijk. De bedoeling van dit evenement is om de eindeloze mogelijkheden van NetSuite als toonaangevende SaaS-oplossing te verkennen en te demonstreren.

Groei met NetSuite Days 2024 - Een must-visit voor ERP-enthousiastelingen image

Ontketen de kracht van ERP

In een wereld waar digitale innovatie de kern vormt van groei en efficiëntie, zijn de juiste technologieën cruciaal voor succes. De "Grow With NetSuite Days 2024" bieden een unieke kans voor C-level professionals, inclusief IT-leiders, Venture Capitalists en Private Equity specialisten, om de transformerende mogelijkheden van NetSuite te verkennen.

NetSuite is een  SaaS-oplossing die organisaties helpt hun processen te stroomlijnen en hun operationele efficiëntie te verhogen. Voor investeerders biedt NetSuite bovendien de tools om financiële data van hun portfolio bedrijven efficiënter, sneller en eenvoudiger te beheren. Deze voordelen maken NetSuite tot een veelzijdige oplossing voor bedrijven die hun strategische doelen willen bereiken.

Na een zeer succesvol evenement vorig jaar, waarbij meer dan 200 deelnemers aanwezig waren en het evenement zeer positief beoordeelden, belooft de Grow With NetSuite Days 2024 nog groter en impactvoller te worden. Dit jaar vinden de evenementen plaats in Rotterdam, Brussel en Parijs, en bieden ze diepgaande inzichten in de voordelen van NetSuite voor zowel bedrijfsvoering als investeringsbeheer.

Wat te verwachten

  • Diepgaande sessies en workshops: Voor professionals die hun kennis willen verdiepen, bieden deze sessies waardevolle inzichten. Geleide door experts van Novutech en Cadran, richten ze zich op hoe NetSuite kan worden ingezet om zakelijke uitdagingen aan te pakken en kansen te benutten.
  • Strategische netwerkmogelijkheden: Met meer dan 200 deelnemers vorig jaar, bieden de Grow With NetSuite Days een vruchtbare omgeving voor het opbouwen van waardevolle zakelijke relaties. C-level executives en investeerders kunnen netwerken met gelijkgestemde professionals en best practices uitwisselen.
  • Partnerecosysteem: De aanwezigheid van strategische partners zoals Zone&Co, Avalara, Payhawk, Workato, Upflow, Pivot, Celigo, Workiro, Actials IO en Cobase biedt inzicht in de integratiemogelijkheden en hoe deze oplossingen de NetSuite-ervaring kunnen verbeteren.
  • Klantcases en succesverhalen: Leer van bedrijven die NetSuite succesvol hebben geïntegreerd in hun operaties. Deze verhalen bieden strategische inzichten en praktische aanbevelingen die direct toepasbaar zijn in uw eigen organisatie of investeringsportfolio.

Locaties en data

Voor C-level professionals die de toekomst van hun strategieën willen vormgeven en hun investeringen willen optimaliseren, bieden de Grow With NetSuite Days een platform voor innovatie en samenwerking. Mis deze kans niet om uw bedrijf en investeringsportfolio naar een hoger niveau te tillen met de krachtige mogelijkheden van NetSuite.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Joris Teulings
Novutech
Email: joris@novutech.com
Telefoon: +31 (0)6-28136085

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Schneider Electric Impact 09-2024 V1 BN en BW

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!