Wouter Hoeffnagel - 21 september 2024

L2L neemt SwipeGuide over

L2L (Leading2Lean), speler op het gebied van connected workforce-software voor productiebedrijven, neemt SwipeGuide over. Dit Nederlandse technologiebedrijf levert een platform voor digitale werkinstructies, checklists en skills management gericht op de maakindustrie.

L2L neemt SwipeGuide over image

Door de overname van SwipeGuide biedt L2L nu een platform dat naast de implementatie van lean principes in productieprocessen ook de training en inzet van productiepersoneel ondersteunt. Teams kunnen met het platform samen dagelijkse activiteiten op de verschillende productielijnen, ploegendiensten en locaties beter plannen en volgen. Dit leidt tot minder machinestilstand, betere productkwaliteit en vermindering van trainingstijd.

Het L2L-platform helpt fabrikanten onder meer met datagedreven beslissingen te nemen. L2L gebruikt productiedata en AI om storingen en productie-issues te lokaliseren en zo productieprocessen slim aan te sturen. Ook geeft het platform inzicht in vaardigheden. Managers kunnen dankzij een overzicht van vaardigheden en ontwikkelkansen de juiste medewerker voor een taak vinden, zoals preventief onderhoud of het oplossen van productieproblemen. Het platform helpt ook met het verbeteren van de efficiëntie met de visuele, mobiele werkinstructies van SwipeGuide en workflows van L2L's 'Dispatch' functionaliteit.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!