Wouter Hoeffnagel - 24 september 2024

Gamma Communications neemt BrightCloud Group en Placetel over

Gamma Communications , een leverancier van communicatiediensten in Europa, versterkt zijn relatie met Cisco met een aantal recente overnames. Het bedrijf lijft zowel BrightCloud Group en Placetel in.

Gamma Communications neemt BrightCloud Group en Placetel over image

Gamma nam BrightCloud in juli over, met als doel het versterken van zijn expertise in Cisco-producten en -implementaties. Het bedrijf wil hiermee zijn beheerde diensten, klantbetrokkenheid en ondersteuning verbeteren. Afgelopen maand nam Gamma Placetel over, een Cloud PBX-provider in Duitsland. Klanten kunnen hierdoor voortaan Cisco Collaboration-oplossingen zowel digitaal als via lokale partners kunnen aanschaffen. Met de overname versterkt Gamma zijn positie op de Duitse markt.

“Onze recente overname van BrightCloud Group en Placetel toont verder onze inzet om onze samenwerking met Cisco te versterken, onze aanwezigheid in het VK, Duitsland en breder Europa te versterken, en de weg te leiden in het leveren van de meeste keuze en de beste resultaten voor onze partners en klanten”, zei Andrew Belshaw, CEO van Gamma.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024
Novutech BN+BW 23-09 tm 14-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!