Witold Kepinski - 24 september 2024

Freedom Internet start met dealerkanaal

Door de maatschappelijk initiatieven en de kijk op techniek, security en privacy heeft Freedom Internet een groot aantal fans en ambassadeurs. Vanaf nu kunnen zij een beloning krijgen voor het aansluiten van nieuwe leden. Dit melden Anco Scholte ter Horst (foto links) en Twan Welboren (foto rechts) van Freedom Internet.

Freedom Internet start met dealerkanaal image

Voor veel bedrijven is het dealerkanaal een belangrijke bron van nieuwe klanten. De afgelopen jaren is er heel veel vraag geweest vanuit elektronicawinkels, computerwinkels, hackerspaces, technische zzp’ers, maar ook vanuit Freedom fans of zij tegen een vergoeding nieuwe leden konden werven voor Freedom. Vanaf vandaag is het zover en kan eenieder die dat wilt zich aanmelden als dealer van Freedom.

Hoe werkt het?

Iedereen die dealer wil worden kan zich opgeven door een mailtje te sturen naar dealers@freedomnet.nl. Vervolgens zal er een dealeraccount worden aangemaakt en krijgt iedere dealer een unieke landingspagina waarop bestellingen kunnen worden geplaatst. Uiteraard ontvangt iedere dealer een mooi pakket met promotiemateriaal. Voor iedere goedgekeurde bestelling zal de dealer een vergoeding van 75 euro ontvangen zo melden Anco Scholte ter Horst en Twan Welboren.

Freedom Internet is meer dan alleen een provider die klanten van internet, televisie en bellen voorziet. “Klanten die kiezen voor Freedom Internet doen dat omdat ze zich bewust zijn van het feit dat het internet niet altijd veilig en meekijkvrij is, maar ook omdat kwalitatieve producten en een goede dienstverlening belangrijk voor ze is", aldus  Anco Scholte ter Horst en Twan Welboren.

Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Copaco BN + BW 23-09 tm 06-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!