Wouter Hoeffnagel - 24 september 2024

Copaco brengt producten van ControlUp op de markt

Copaco distribueert de oplossingen van ControlUp voor real-time monitoring en automatisering van IT-omgevingen, zoals virtuele desktops en cloudsystemen. Partners kunnen met de producten de de IT-ervaring van klanten verbeteren, kosten verlagen en hun dienstverlening optimaliseren.

Copaco brengt producten van ControlUp op de markt image

Copaco is benoemd tot de distributiepartner van ControlUp in de Benelux. Dit strategische partnerschap geeft Copaco’s netwerk van IT-partners in toegang tot ControlUp’s Digital Employee Experience (DEX) platform. Dit platform is gericht op bedrijven die behoefte hebben aan uitgebreide monitoring en troubleshooting van virtuele omgevingen en een focus hebben op het verbeteren van de eindgebruikerservaring.

Daarnaast kan ControlUp Microsoft Intune versterken door zijn real-time monitoring en prestatie-analyse te combineren met Intune's apparaatbeheer en beveiligingsbeleid. Dit helpt met het verbeteren van de gebruikerservaring en verlagen van de IT-kosten.

'DEX staat in de schijnwerpers'

Bart Keijzers, Manager Datamanagement & Security bij Copaco, benadrukt het belang van DEX-oplossingen: “DEX staat in de schijnwerpers, en dat is niet zonder reden. DEX-oplossingen zorgen ervoor dat werknemers naadloos, productief en tevreden kunnen werken in hun digitale werkomgeving. Dit vermindert het aantal tickets bij IT-helpdesks en voorkomt een hoop frustratie onder gebruikers. Een mooie kans voor MSP’s om in te spelen op de gebruikerservaring van hun klanten, waardoor hun IT-dienstverlening hoger beoordeeld zal worden.”

“ControlUp heeft in 2024 een nieuwe channel-first benadering geïntroduceerd en ons distributiepartnerschap met Copaco is essentieel voor dit doel,” zegt James Dunn, Channel Director, ControlUp. “We erkennen volledig de onmisbare rol van distributeurs en partners in het faciliteren van groei en marktuitbreiding. Na uitgebreide marktevaluatie kwam Copaco naar voren als de ideale partner voor ControlUp, vanwege hun proactieve aanpak van de verkoop van complete oplossingen binnen het gehele IT-portfolio.”

De samenwerking biedt voordelen voor Copaco’s partners, zoals verbeterd zicht op IT-omgevingen, geoptimaliseerd VDI-beheer en ondersteuning voor hybride werkmodellen.

Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
Gamma Communications BN + BW 20-09-204 tm 30-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!